Christmas Hair Review / Test Tips & Tricks

Klaar voor de feestdagen met Zenner x Kruidvat

Nog een paar dagen, dan is het zover: kerst! Tijdens de feestdagen besteed de een veel aandacht aan de kleding, de ander aan de make-up en weer een ander aan het haar. Aangezien ik veel met mijn lange haar kan, laat ik in deze blog een paar kerstlooks zien!

Zenner x Kruidvat

Voor mijn haarlook gebruik ik haaraccessoires van de nieuwe Zenner x Kruidvat Let’s Sparkle Together limited collectie, die exclusief verkrijgbaar zijn voor de feestdagen bij Kruidvat. Deze collectie bestaat uit een aantal feestelijke haaraccessoires, voor jong en oud. Onlangs ontving ik een aantal haaraccessoires uit deze collectie, waar ik een drie feestelijke haarlooks mee ga maken! Hiervoor heb ik mijn haar gekruld, zodat de looks er net wat specialer uit zien. Mijn tip is dan ook om je eigen haar tijdens de feestdagen te krullen, zodat je er nog mooier uitziet!

Look 1:

Laten we beginnen met een vrij simpele look: een staart. Voor deze look gebruik ik de metal-free elastiekjes, waarvan er drie in één pakje zitten. Deze elastiekjes kun je zowel in je haar als om je pols doen. Bij look 1 steek ik eerst al mijn haar op, waarna ik het in een hoge staart doe. In mijn staart gebruik ik twee verschillende haarelastiekjes: een met sterretjes en een met zilveren glitters. Het derde elastiekje met sterretjes doe ik om mijn arm, zodat ik nog een leuke accessoire heb!

Look 2:

Voor look 2 gebruiken we de Zig Zag diadeem De diadeem doe je eerst om je nek waarna je hem sluit. Trek de diadeem dan over je hoofd heen, naar de voorkant van je hoofd. Zorg dat de puntjes van de diadeem goed in je haar zitten, waarna je hem verder in je haar zet. Dit geeft een heel leuk effect! In deze look heb ik ervoor gekozen om mijn lange lokken los te laten hangen, maar je kan ook nog bijvoorbeeld een staart of een vlecht maken. Om de look helemaal af te maken, heb ik weer elastiekjes om mijn pols gedaan, dit keer de zwarte elastiekjes.

Look 3:

Dan mijn favoriete look! Voor deze look gebruik ik de glitter haarband. De haarband heeft allerlei glitters, waardoor hij een feestelijke uitstraling heeft. Ook voor deze look heb ik ervoor gekozen om mijn haar los te doen, omdat ik dat toch wel mooi vond. Bij deze look kun je nog een staart of een (ingevlochten) vlecht maken, zodat je haarlook net wat specialer is. Dat laat ik jullie nog even zien op onderstaande foto!

Om de look helemaal af te maken heb ik weer elastiekjes om mijn pols gedaan, dit keer alle zwarte elastiekjes. Dit zijn mijn favoriete elastiekjes van de collectie!

Welke haarlook vind jij het leukst? En ben jij nog van plan om wat met je haar te doen tijdens de feestdagen? Ga jij voor party hair? Leave it in the comments!

Liefs.

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

 

9 Comment

  1. Wat een toffe collectie van Zenner! Ik zag hem gisteren in de Kruidvat liggen. Echt leuk! Ik heb de haarband meegenomen, die vind ik echt mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *