Uncategorized

Festival haarlook maken + winactie!

De temperaturen lopen weer langzaam op: de zomer is in aantocht! En dat betekent natuurlijk maar รฉรฉn ding: Festival season! In deze blog laat ik jullie de nieuwe zomerse limited edition collectie van Zenner zien, waarbij ik ook een leuke festival look maak.

Zenner x Kruidvat

Zenner heeft onlangs een nieuwe zomerse collectie uitgebracht die exclusief verkrijgbaar is bij Kruidvat: de Travel Musthaves collectie. In deze collectie vind je allerlei leuke musthaves: travel musthaves, beauty accessoires en haaraccessoires! Een zeer gevarieerde en leuke collectie die ideaal is voor de zomer! Bekijk dit blogartikel van Kruidvat voor leuke haarinspiratie.

Travel Musthaves

In de nieuwe collectie van Zenner vind je onder andere een koelmasker, een slaapmasker en een toilettasje. Ook bevat de Travel Musthaves collectie hervulbare tubes en kleine potjes die ideaal zijn om mee te nemen op vakantie.

Beauty accessoires

De nieuwe collectie bevat ook beautyaccessoires, zoals een nagelknipper sleutelhanger, nagelvijlen en een gel beautyblender.

Haaraccessoires

Zenner zou Zenner niet zijn als de collectie geen haaraccessoires zou hebben! Mijn favoriete haaraccessoires uit de Travel Musthave collectie zijn de borstel en de haarband. De borstel is een beetje hol gevormd, waardoor deze heel fijn meeloopt met de vorm van je hoofd. De haarband is wat mij betreft erg leuk, omdat dit mij meteen aan een festival doet denken. Daarom ga ik hier een leuke festival look mee maken!

Festival look

Met een aantal haaraccessoires van Zenner, heb ik een leuke festival look gemaakt. Deze knot met ingevlochten vlecht is heel simpel te maken.
Stap 1: Borstel je haar goed door.

Stap 2: Gooi al je haar naar voren en begin onder aan je haar met invlechten.

Stap 3: Blijf invlechten, tot de vlecht iets boven je hoofd uit komt. Begin dan met afvlechten, zodat een deel van je haar een vlecht is en een ander deel van je haar nog los is.

Stap 4: Maak met behulp van een haardonut een messy knot.

Stap 5: Draai de vlecht om je knot heen.

Stap 6: Maak de vlecht en wat losse haarpuntjes vast met bobbypins. En je festival look is klaar!

Winactie!
Wil je een goodiebag van Zenner vol met handige musthaves winnen? Volg dan de onderstaande stappen:
1. Volg @inspirationtolive op Instagram.
2. Volg @zennervoorhaar op Instagram.
3. Volg @kruidvat op Instagram.
4. Laat in de comments op Instagram/Facebook/mijn blog weten dat je meedoet!

Je kunt extra kans maken door:
1. Vrienden te taggen onder de bijhorende winactiepost op Instagram/Facebook.
2. De foto te delen op je social media.

Wat vinden jullie van mijn festival look? Leave it in the comments!

Liefs.

34 Comment

 1. Toffe haarlook zeg! Ik wil ook wel wat goodies winnen voor mijn vakantie naar Mallorca. Lijkt me ideaal. Ik doe dus mee! Leuk!!

 2. wauw een hele mooie haarlook!
  ik wou dat ik dit ook kon, maar mijn haar is hier veel te kort voor
  anyway ik doe wel mee met de winactie, want ik vind de producten van zenner top!
  btw die reis essentials zijn zo handig ook

  groetjes,

 3. Wat een super leuke spulletjes, vooral de haarband en de borstel! Helaas zit ik in ‘t buitenland en kan ik niet meedoen.. ๐Ÿ™ Mooi kapsel trouwens zeg, staat je gewweldig!

 4. wauw wat gaaf zeg, en zoveel leuke spullen, hier tegenwoordig kort haar, dus ik doe niet mee aan de winactie. die gun ik aan iemand met wel lang haar ๐Ÿ™‚

 5. Wat een fantastische creatie! Echt super knap hoe je dat allemaal doet. Ik kan zelf ook aardig weg met mijn haar in het haar van mijn dochter, maar hier kan ik nog wat van leren ๐Ÿ™‚

 6. Ik doe zeker mee met je winactie. Ben al bezig met het bij elkaar stellen van mijn eigen festival outfit. Met een festival kun je lekker los gaan met je outfit en hoef je niet het alledaagse te dragen.

 7. I love die haarband! Ik heb er al stad en land voor afgezocht, maar kan hem nergens meer vinden (sad face), ooh ik zou ‘m zo graag willen winnen. En dan natuurlijk meteen je kapsel proberen na te maken, staat je super tof!

 8. Ik zweer bij de producten van Zenner! De enige waarmee ik mijn haar kan temmen, hehe. Vooral die elastiekjes en borstel zijn zooo fijn! En die haarband is super vet. Ik probeerde hem al zelf te bemachtigen maar hij is overal uitverkocht. Ik zou hier heeel blij mee zijn. ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *