Interior

Foto op hout

Af en toe het interieur aanpassen, vind ik zeker leuk om te doen. Zo wissel ik eens af van posters, foto’s en/of schilderijen die ik in huis heb. Soms komt er ook wat bij aan mijn collectie, zo werd mij onlangs een foto op hout aangeboden, waar ik heel benieuwd naar was!

Foto op hout

Laat ik eerst eens wat meer vertellen over foto op hout. Foto op hout is een webshop met allerlei (houten) items, waar je foto’s op kan laten bedrukken. Ik als houtfan, werd hier natuurlijk meteen enthousiast over. De webshop heeft overigens niet alleen houten items die bedrukt kunnen worden. Op de website vind je nog een hoop andere leuke accessoires zoals mokken, kussens en posters. Je foto hoef je ook niet alleen op een houten canvas te laten bedrukken, je kan ook kiezen voor een forex foto of een foto op aluminium. Genoeg keuze dus!

Interieur aanpassen

Ik koos voor een grote vurenhouten canvas, het leek me heel gaaf om deze in huis op te hangen en mijn interieur wat aan te passen. Ik heb alleen al enorm veel wanddecoratie thuis, dus eigenlijk kon ik het niet zo snel een plekje geven. Daarom besloot ik om mijn foto op hout cadeau te doen op een bruiloft waar ik ceremoniemeester was, die plaatsvond op 14 juni. Hiervoor koos ik een foto die ik tijdens de loveshoot van het bruispaar had gemaakt, zodat ze na hun bruiloft een mooie herinnering mogen houden aan hun verloving.

Bestelling binnen

Al vrij snel had ik de bestelling binnen, nog ruim op tijd voor de bruiloft door gebruik te maken van de snelle service! Toen ik de bestelling uitpakte, was ik heel verbaasd over de prachtige kwaliteit van de foto op hout. De canvas is vrij groot, maar de foto is nog steeds haarscherp op elk stukje hout.

Gekozen foto

Ik had een foto gekozen waar groot contrast te zien is: de vrouw in het roze en de man in het blauw met een zwarte achtergrond er achter. Het contrast komt op de foto op hout goed naar boven. Juist omdat het op hout gedrukt is, geeft dit een mooi effect mee.

Cadeau aan het bruidspaar

Op 14 juni mocht ik mijn cadeau eindelijk geven aan het bruidspaar en zij waren er heel blij mee! Ze gaan de foto op hout snel een plekje in hun huis geven, dus ik ben heel benieuwd waar zij het gaan hangen.

Wat vind jij van de foto op hout die ik zelf heb gemaakt en cadeau heb gegeven? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Ik vind het een heel mooi en persoonlijk cadeau. Ze waren er zeker erg blij mee. Mooi het ‘latten-effect’ ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *