Review / Test

Fresh ‘N Rebel speaker

Afgelopen weken heb ik al een koptelefoon en oordopjes getest. Sinds kort heb ik ook een nieuwe speaker (en niet zomaar eentje, want het is een roze!) Ook wil ik daarom graag mijn mening over de speaker delen. Lees dus snel verder als je wat meer over de speaker wilt weten!

Ik luister vaak muziek. Meestal met een koptelefoon of oordopjes als ik niemand wil storen. Een speaker is weer leuk als je samen met mensen muziek wilt luisteren (of als je in je eentje hard muziek wilt luisteren). De speaker van Fresh ‘n Rebel kon ik niet weerstaan, vooral omdat hij roze is. Roze speakers zie je niet vaak, dus ik vind hem uniek. De speaker is er in allerlei groottes, ik ben voor de Rockbox Brick Fabriq Edition gegaan. Deze vind je hier. De afwerking van de speaker spreekt mij erg aan. De speaker zelf heeft een simpel design. Op de bovenkant zitten de knopjes, als de speaker aan staat dan geven deze licht. Hierdoor straalt de speaker ook wel wat luxe uit.

De speaker werkt heel makkelijk, dus hij is fijn in gebruik. De speaker is Bluetooth, dus je moet hem koppelen met je telefoon. Dit gaat vrij makkelijk, het koppelen kost vrijwel geen tijd. Dat vind ik een groot voordeel, want bij sommige speakers duurt het wat moeite om het te koppelen.

Dan het belangrijkste: de kwaliteit van de muziek. Wat mij betreft is deze echt top. Door de basswoofer, heb je een goede bass. De speaker kan vrij hard, zonder dat de muziek gaat kraken. Het verbaast me eerlijk gezegd nog dat er uit zo’n kleine speaker zoveel geluid kan komen. Totaal kun je zo’n 20 uur muziek luisteren, dus dat is best lang! Zelf doe ik zo’n 2 weken met de batterij.

Tot slot nog een super groot pluspunt aan de speaker. De speaker kun je ook als powerbank gebruiken. Ideaal als je ergens bent met je speaker en je batterij bijna leeg is. Door de dubbele functie heb je dus dubbel veel plezier. Wel kun je hierdoor minder lang muziek luisteren, maar dat is vrij logisch.

Zoals je merkt, ik ben onwijs enthousiast over deze speaker. Wat vind jij van deze speaker? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Ik vind hem super stoer! Zelf ben ik ook een grote lief hebber van muziek 😀 Muziek maakt alles leuker… super handig ook dat hij ook fungeert als Powerbank, dat heb ik nog nooit gehoord bij een speaker!

  2. Waauw! Ik vind die speaker echt geweldig! Die komt op mijn wishlist te staan. Mijn beatbox is helaas kapot, dus ben wel toe aan een nieuwe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *