Review / Test

Gadgetstest Coolgift #1

Onlangs mocht ik een aantal producten uitzoeken op de site van Coolgift, om deze te testen op mijn blog. Uiteindelijk ontving ik vijf super leuke items/gadgets, die ik ga reviewen en testen voor jullie. In deze blog test en review ik de items: de Cameralens mok, Bureaustofzuiger Henry en de Rudolph mok. Kijk je mee?

Een aantal weken geleden ontdekte ik de site www.coolgift.com, een onwijs leuke site met veel leuke gadgets voor een lage prijs. Momenteel is dit mijn favoriete gadgetsshop, ik zie zoveel leuke items in deze shop! Ik was dus ook heel blij toen ik een aantal producten mocht uitkiezen om deze te testen. Als eerst heb ik met veel plezier de Cameralens mok, de Bureaustofzuiger en de Rudolph mok getest!

Ik begin met de Cameralens mok. Deze mok past heel goed bij mij, omdat ik graag fotografeer. Ook ben ik een enorme koukleum, dus ik kan dit goed gebruiken! In de mok kan 350 ml, dat is wat minder dan de standaard thermoskannen. Ik heb bewust er voor gekozen om een wat kleinere versie te nemen, een 500 ml thermoskan neemt namelijk nogal wat ruimte in je tas in. Er kan dus wel minder vloeistof in, maar in wezen is het alsnog hetzelfde als een normale kop thee of koffie. Zelf gebruik ik de Cameralens mok voor thee. De thee blijft in deze beker goed warm, wel zo’n 3 à 4 uur. De thermoskan is dus zeker van goede kwaliteit en je kunt lang je warme drank bewaren. Ik zou deze Cameralens mok dus zeker aanraden!
De Cameralens is voor 14,95 verkrijgbaar op: https://www.coolgift.com/nl/Camera-Lens-Mok

jhh_7842

jhh_7880

 

jhh_7892

jhh_7894

Vervolgens heb ik de Bureaustofzuiger Henry getest. Ik vind deze echt té leuk. Ik vind normale Henry stofzuigers al heel leuk uit zien, laat staan een kleine versie! Deze kleine stofzuiger is voornamelijk gemaakt voor toetsenborden. Tussen je toetsenbord zitten vaak kruimels en stof, wat je er meestal niet makkelijk uit krijgt. Met deze speciale Bureaustofzuiger kun je wel makkelijk tussen je toetsenbord komen, dus kun je veel makkelijker kruimels en stof hier tussen uit zuigen. Zelf gebruik ik de stofzuiger ook voor andere dingen. Zo stofzuig ik even snel mijn bureau als er wat kruimels op liggen, nadat ik een koekje heb gegeten. Ook is deze kleine stofzuiger handig om in kleine en lastige hoekjes te stofzuigen, waar je normaal niet bij zou kunnen. De Bureaustofzuiger heeft niet een hele sterke zuigkracht, maar dat is ook wel te verwachten van zo’n kleine stofzuiger. Wel kan hij makkelijk kruimels en stof opzuigen, maar misschien iets minder snel dan een normale stofzuiger. Alles wat je opzuigt, komt in Henry terecht, wat je er weer gemakkelijk uit kunt halen. Bij de stofzuiger zitten ook nog verschillende verlengstukken en opzetstukjes, zodat je overal bij kunt.
De Bureaustofzuiger is voor 19,95 verkrijgbaar op: https://www.coolgift.com/nl/Bureau-Stofzuiger

jhh_7872

jhh_7911

jhh_7919

jhh_7944

Als laatste test ik een van mijn nieuwe favoriete mokken: de Rudolph mok. Deze mok heeft een onwijs schattig uiterlijk, waar ik meteen van in de kerststemming kom. De Rudolph mok heeft een grote glimlach op zijn gezicht, wat mij ook weer blij maakt! In de mok kan in totaal zo’n 300 ml. Het leuke aan deze mok, is dat zijn neus warmtegevoelig is. Als er koude vloeistof in de mok zit, is zijn neus zwart. Als er warme vloeistof in de mok zit, wordt zijn neus rood. Met deze mok kom je helemaal in de kerst- en wintersfeer!
De Rudolph mok is voor 14,95 verkrijgbaar op: https://www.coolgift.com/nl/Rudolph-Mok

jhh_7853

jhh_7953

jhh_7972

Ik vond het heel leuk om deze items te testen. Binnenkort zal ik nog leukere gadgets testen, namelijk een popcornbeker en een suikerspinmachine! Wat vinden jullie het leukste item uit deze blog? Leave it in the comments!

Liefs.

 

16 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *