About me Review / Test

Gepersonaliseerd Acrylaatblok

Dat ik een fan ben van gepersonaliseerde items is ondertussen geen geheim meer. Ik heb allerlei gepersonaliseerde items: sieraden, telefoonhoesjes, kleding en ga zo maar door. Mijn geluk kon ook niet op toen ik mijn zelfontworpen acrylaatblok van Fotocadeau binnen kreeg. Benieuwd wat dat is? Lees dan snel verder!

Ondertussen hangt zo’n beetje mijn hele kamer al vol met foto’s van mij en mijn vriend (hoe bedoel je ik heb een relatie :P?). Ik heb een grote canvas, twee foto’s en een hoop polaroids. Toch kon ik het niet laten om een acrylaatblok met alweer een foto van mij en mijn vriend te laten maken op www.fotocadeau.nl. Een acrylaatblok is een dik blok van plexiglas(acrylglas). Het glazen blok is 4 centimeter dik en blijft daardoor stevig staan. Verder geeft dit product een luxe uitstraling aan je foto. Een foto op acrtylaatblok is een leuk alternatief wanddecoratie. Je kunt op de site van Fotocadeau kiezen uit 12 verschillende formaten.

Het begon natuurlijk bij het ontwerp. Ik heb gekozen voor een foto van 1,5 jaar terug, toen ik met mijn vriend in een prachtig bos was. Het ontwerpen is vrij simpel. Je selecteert een foto, die je vervolgens nog wat kunt verschuiven naar wens. Daarna kun je de afmeting kiezen, ik zelf koos voor de afmeting 30×30 cm. Dit kost €45,95 Ook kun je nog kiezen voor een transparante of witte achterkant. Transparant leek mij heel mooi, maar ik vond €16 iets te duur om voor deze optie te kiezen. Het bestellen gaat vrij makkelijk, gewoon zoals je bent gewend bij andere sites.

Binnen 3 werkdagen ontving ik het blok. Helaas zat hier een kleine kras in. Fotocadeau was daarom zo lief om een nieuw acrylaatblok op te sturen, zonder kras. Wat mij betreft dus topservice. Na zo’n 4 werkdagen ontving ik mijn tweede acrylaatblok, deze was in een heel goede staat.

Het mooie aan het acrylaatblok is zeker weten het 3D effect. De foto springt er echt uit. Als je vanaf de zijkant of bovenkant kijkt, zie je de foto aan twee kanten, wat een bijzonder effect geeft. De kleuren komen heel mooi uit deze foto, daarom ben ik ook heel blij dat ik deze foto heb gekozen. Ik zou zeker weten aanraden om iets bij Fotocadeau te kopen, vooral vanwege de super goede service. Als er iets mis is met het product, dan ontvang je gewoon een nieuwe! Ik wilde jullie graag wat over de site www.fotocadeau.nl vertellen, omdat ik het acrylaatblok echt heel tof vindt. Ik zou vooral aanraden om een acrylaatblok te kopen, omdat deze echt prachtig zijn. Wat mij betreft is dit een echte musthave! Je vindt het blok hier.

Wat vinden jullie van het acrylaatblok? Leave it in the comments!

Liefs.

11 Comment

  1. Bijzonder! Hele mooie foto van jullie en dat wordt inderdaad versterkt door de uitvoering. Fijn dat je hem zo kan neerzetten, ideaal cadeau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *