About me Health

Een bewustere en gezonde levensstijl met wat hulp

Zoals je in een van mijn vorige blogs kon lezen, heb ik 9 dagen lang een extreem gezond dieet gevolgd. De resultaten mochten er ook zeker zijn. Ik heb hiervan veel geleerd, dus wil ik graag een gezonde levensstijl doorzetten. In deze blog vertel ik hoe mijn levensstijl er op dit moment uitziet!

Effect van de C9

Tijdens mijn C9 dieet moest ik deze gewoontes opgeven en hierdoor moest ik 9 dagen lang alleen maar gezond eten. Dit was een hele ervaring en ik heb er veel van geleerd. Het is bizar wat gezond eten met je lichaam doet! Deze extreem gezonde levensstijl is alleen niets voor mij.  Zo houd ik niet zo van groenten, mij zul je dus ook niet een salade zien eten als mijn vrienden in de McDonald’s zitten. Simpelweg omdat ik het echt totaal niet lekker vind! Ook ben ik iemand die erg houd van een lekker tussendoortje of een goed diner. Na mijn C9 kon ik dus ook niet wachten tot ik weer iets ongezonds kon eten. Lees de volledige C9 blog hier.

Gezondere levensstijl

Dit betekent niet dat ik alleen nog maar pizza, patat, koekjes, snoep en chips eet. Zeker niet! Na mijn C9 ben ik bewuster gaan leven. Zo ben ik meer gaan sporten dan ik voor de C9 deed, ik sport nu minimaal 4x per week 30 minuten op een crosstrainer en doe ik elke avond buikspieroefeningen. Ook ben ik gezonder gaan eten: meer fruit en minder tussendoortjes. Als ik trek heb, heb ik altijd wel zin in een koekje. Maar dan bedenk ik me dat het het niet waard is en dat ik net zo graag gewoon een stuk fruit eet. Zo eet ik nu elke avond een peer extra, omdat ik dit heel lekker vind! Wel is er nog ruimte voor af en toe wat ongezonds. Zo eet ik elke zaterdag patat en neem ik elke dag wel een ongezond tussendoortje. Dat moet gewoon kunnen! Alleen met mate.

Eetpatroon

Mijn eetpatroon is best hetzelfde gebleven in verhouding met mijn eetpatroon voor de C9. ‘s Ochtends eet ik magere kwark met fruit, havermout en lijnzaad. Ik eet nu magere kwark in plaats van yoghurt, omdat dit veel meer vult. Zo heb ik minder snel zin in een tussendoortje. Ook neem ik geen cornflakes meer bij mijn ontbijt, omdat je daarmee ook best wat calorieën kan vermijden. ‘s Middags eet ik 3 boterhammen met boter en verschillende soorten broodbeleg. Tussendoor eet ik vaak een snack a jack of sultana crunchers, aangezien deze laag in calorieën zijn. Als diner eet ik elke dag een gezonde maaltijd, behalve op zaterdag (patatdag). Wel ben ik sinds de C9 geen yoghurt met kwark en cornflakes meer gaan eten na mijn C9, omdat dit ook de nodige calorieën bespaard. Bijna eet ik elke avond voor het slapengaan een peer, wat ook nog eens heel goed is voor je darmen!

Hulp bij bewuste levensstijl

Over de C9 heb ik al snel geleerd: vlug afvallen is ook weer snel aankomen. Simpelweg omdat de overstap toch nog wel redelijk groot is vanaf de gebruikelijke 1000 calorieën. Ik heb langzaam mijn eetpatroon weer aangevuld tot een enigszins ‘normaal eetpatroon’. Wel heb ik hulp bij mijn bewustere levensstijl. Ik gebruik namelijk het voedingssupplement IQ Slank. Dit helpt je om op een gezonde manier af te kunnen vallen (waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van gezonde ingediënten). Ongezond eten mag nog steeds, alleen wel met mate. In dit supplement zit onder andere stoffen van de Garcinia vrucht, waardoor suiker niet omgezet wordt in vet. Wel moet je hierbij genoeg sporten, zodat je weer spierweefsel kan aanmaken. Allemaal voor het beste resultaat! Het beste kun je IQ Slank bij je ontbijt en diner innemen.

IQ Slank in gebruik

Momenteel gebruik ik IQ Slank ongeveer 2 weken. Door het gebruik van IQ Slank ben ik ongeveer op hetzelfde gewicht gebleven sinds ik de C9 ben beëindigd. Dat is al best een prestatie op zichzelf, omdat bijna iedereen weer op zijn normale gewicht komt na de C9. Of ik ben afgevallen ben, weet ik niet. Ik heb namelijk tijdens het gebruik van IQ Slank een nieuwe weegschaal gekocht, aangezien de ander stuk is. En de weegschalen verschillen wat in de cijfers, op de nieuwe weegschaal weeg je iets zwaarder! Wel merk ik dat ik in centimeters al wat kwijt bent, voornamelijk bij mijn onderbuik. Mijn omgeving valt het ook op dat ik een stukje dunner ben geworden. Tot zo ver bevalt IQ Slank bij dus erg goed! Het gaat mij vooral om de centimeters en niet zo om de kilo’s, daarom zou ik meerdere mensen aanraden om IQ Slank te gebruiken. Wat mij betreft is het zeker de moeite waard om dit eens te testen!Met de kortingscode ‘iq-verena’ krijg je €5 korting op jouw bestelling!

Van nature kom ik vrij makkelijk aan, maar IQ Slank zorgt voor mij dat dit niet meer het geval is! IQ Slank ik dus voor mij op dit moment een mooi hulpje naast mijn bewustere levensstijl, om af te kunnen slanken.  Zou jij IQ Slank eens willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

17 Comment

  1. Dat dacht ik ook altijd. Ik moest niets van pillen hebben! Gelukkig kun je zien dat deze pillen goedgekeurd zijn en vol zitten met natuurlijke rotzooi. Je weet dus goed wat je in je lichaam stopt en dat is geen rotzooi! Voornamelijk speelt de Garcinia vrucht een grote rol, omdat die van nature zorgt dat suiker niet omgezet wordt in vet.

  1. Klopt! Dat hoort ook naast het gebruik van deze supplementen. Ik kan het alleen helaas niet alleen af met bewust leven en sporten, omdat ik van nature vrij makkelijk aankom. Fijn dat dit voor jou wel werkt!

  1. Klopt, de C9 heeft mij ook alleen maar bewust gemaakt van gezonde voeding. Daarom ben ik blij dat dit programma mij op lange termijn kan helpen!

 1. Ik heb het niet zo op capsules en diëten. Vaak kan je jouw voeding zelf al heel goed aanpassen en daarbij sporten. Zelfs sporten hoeft niet eens om af te vallen, zo kan mijn moeder niet sporten en is alleen door voeding aan te passen al 20 kilo lichter geworden

  1. Helaas eet ik al vrij gezond zoals je in de blog kan lezen. Van nature kom ik erg makkelijk aan, dus momenteel zijn deze supplementen voor mij de beste uitweg!

  1. Zou je denken ja! Verschilt erg per persoon denk ik. Voor mij is dit niet genoeg, omdat ik van nature vrij makkelijk aankom. Daarom is het voor mij wel een fijne oplossing 🙂

 2. Omdat ik borstvoeding geef, vliegen de kilo’s er vanzelf af. Ik hoef dus echt geen pilletjes te slikken, maar ik zou het wel overwegen hoor. Wel eerst met sporten en gezond eten proberen… ik heb ook een bepaalde slik-angst haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *