Health Review / Test WIN!

Gezonde Thee + WIN!

Ik ben een echte theeleut, dus met een kopje thee kun je mij altijd blijmaken. Ik ben vooral fan van de bijzondere en lekkere smaakjes. Toen ik hoorde dat Nicole’s Choice onder andere Appeltaart Thee en vanillethee verkocht, werd ik natuurlijk mega enthousiast. In deze blog test ik een aantal soorten gezonde thee!

Over Nicole’s Choice

Nicole’s Choice is opgericht in december 2016. Bij Nicole’s Choice is gezond een keuze. De lekkernijen, theeën of doe-het-zelf bakmixen zijn een gezondere keuze. Alle producten zijn zonder geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers.  De smaak en de kwaliteit van de ingrediënten is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de bakmixen! In deze blog test ik alleen een aantal soorten thee, al had ik ook graag wat bakmixen willen testen! Nicole verkoopt zes categorieën thee varierend van 3 tot 5 per zakje. De categorieën gezonde thee zijn: zwarte thee, rooibos thee, groene thee, bloemen- en bloeiende thee, kruidenthee en fruit infusions. Voor elke soort theeliefhebber is er dus wel iets! Zelf heb ik gekozen voor een aantal verschillende soorten thee: Appeltaartthee, Fruit Explosie, Refreshing Boost en Apple Dream. Van Nicole kreeg ik hier ook nog een paar proefzakjes bij: zoethoutthee, Sweet Vanilla en Sweet Dragon. In deze blog zal ik de Appeltaartthee,Fruit Explosie en de Sweet Vanilla thee testen. In een volgende blog zullen de andere soorten gezonde thee gaan testen. In deze blog kun je alvast een tof verrassingspakket winnen!

Uitproberen voor een keertje?

Met een normaal pakje thee kun je denk ik zo’n 30-50 keer mee doen, afhankelijk van hoeveel gram thee er in een zakje zit. Per kopje thee heb je 2 gram thee nodig. Met Fruit Explosie kun je dus zo’n 38 kopjes thee maken en met de Appeltaart Thee zelfs 50! Als je er niet zeker van bent of de thee wel wat voor jou is, dan kun je hier ook altijd een proefpakje proberen voor slechts 0,50!

Sweet Vanilla

Laten we beginnen met Sweet Vanilla. Dit is een heerlijke zacht zoete vanille thee op basis van zwarte thee. De ingrediënten zijn: zwarte thee, vanille en natuurlijk aroma. De thee bestaat uit allerlei kleine zwarte stukjes, waardoor je thee wat bruin kleurt zoals je van een normale zwarte thee gewend bent. De thee heeft een zoete maar subtiele smaak. De thee is niet al te zoet, maar wat mij betreft precies goed. Ik ben fan van deze thee! Sweet Vanilla kun je hier kopen voor 3,5o.

Gezonde thee vanille

Fruit Explosie

Dan de Fruit Explosie. Dit is een fruit infusie bomvol diverse soorten fruit. Deze infusie is een echte explosie zoals de naam al doet vermoeden: fris, fruitig, zoetig en mooi roze van kleur! De ingrediënten zijn: appel, hibiscus, sinaasappelschil, bramenblad, frambozen, aardbeien en natuurlijk aroma. Hierdoor kleurt de thee eerst roze en daarna meer rood, alleen daarom vind ik de thee al leuk. De thee smaakt vooral naar een combinatie van zoet, fris en ietwat zurig. Het zurige gedeelte komt door de hibiscus. Sommige mensen zijn hier groot fan, anderen niet. Bij mijn eerste Fruit Explosie vond ik de thee niet onwijs lekker, maar toen ik het voor de tweede keer dronk vond ik het toch best lekker! De thee heeft daarnaast ook een grappig effect: als je deze thee drinkt op het moment dat je een onnodige trek (naar koekjes e.d.) hebt, zorgt deze thee ervoor dat je deze trek verliest. Ideaal wat mij betreft! Al moest ik de eerste keer even wennen aan de smaak, toch ben ik ook fan van deze thee. Fruit Explosie kun je hier kopen voor €4,25.

Gezonde thee fruitexplosie

Gezonde thee: appeltaart!

Tot slot de thee waar ik het meest naar uitkeek: Appeltaart Thee. Dit is een heerlijke warme drank met een zachte kokos smaak. De ingrediënten zijn: gedroogde appel, kokosrasp en kaneel. Door de kokos krijgt de thee een witte kleur. Ik geloofde eigenlijk niet dat deze thee naar appeltaart zou smaken, want hoe krijg je dat ooit voor elkaar? Maar de thee bewees dat ik geen gelijk had, de thee doet me erg sterk denken aan appeltaart! De combinatie van appel, kokos en kaneel zorgt echt voor een soort appeltaart smaak. Deze thee is toch echt wel mijn favoriet! De Appeltaart Thee kun je hier kopen voor €3,50.

Gezonde thee appeltaart

Vandaag is Nicole jarig en daarom wil ze graag een cadeautje geven! Daarom houd ik nu met haar een winactie waar je een verrassingspakket t.w.v. €20 kan winnen. Wat er in zit weet je dus niet, het kunnen bijvoorbeeld bakmixen of soorten thee zijn. Wel mag jij je voorkeuren doorgeven, zodat het pakket helemaal bij jou past! Via mijn Instagram kun je al meedoen door vier simpele stappen te volgen. Deze winactie vind je hier. Doe je mee?

Welke thee zou jij graag willen testen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

14 Comment

 1. Sowieso de Misletoe Kiss ?❤️
  Maar ik zie wel meer interessante combinaties!
  En die Fruit Explosie klinkt inderdaad aantrekkelijk als je er minder last can cravings van krijgt! Haha

  Leuk geschreven!

  Liefs Sam

 2. Wat een super leuke winactie. Ik zou graag de flowerpower, de wondertea en de refreshing boost proberen en ook zou ik héél graag de haverkoekjes willen bakken! ?

 3. Ik ben een echte thee leut dus ga vanavond eens naar de winactie kijken. Ik ben wel benieuwd naar de vanille. Ondanks dat ik een theeleut ben heb ik die smaak nog nooit op qua thee

 4. Pingback: Gezonde Thee #2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *