Beauty Review / Test

Are You A Glamgirl?

Are you a Glamgirl? Dan is de nieuwste collectie van LookX echt wat voor jou! De nieuwste collectie van LookX make-up draait om glamour. Vrouwelijke, sophisticated looks met een vleugje eigenzinnigheid. In deze blog test ik een ogenschaduw, twee lipsticks, een lipgloss en een highlighter.

Over LookX

LookX make-up hecht een grote waarde aan producten met een verzorgende werking. Hun producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, beschermen en huidveroudering tegengaan. Wat mij betreft is deze combinatie ideaal. Je gaat er niet alleen mooier uitzien door de make-up, je huid wordt er ook nog eens beter van! Ik heb al eerder make-up van LookX geprobeerd. Zo mocht ik in een blog goed kennismaken met LookX. Later testte ik ook The Sky Is The Limit palette. Eerder had ik al eens een eyeliner en lipstick getest met veel plezier. Ik ben altijd al zeer tevreden geweest over de producten van LookX, dus ik ben benieuwd hoe de nieuwe Glamgirl lijn bevalt!

De lipsticks

Als eerst testte ik de lipproducten. De formules hiervan bestaan voor 85% uit voedende ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor de lippen soepel aan blijven voelen. Ik begon bij de mooie zachtroze lipstick. Doordat de lipstick een crème variant is, is hij zeer gemakkelijk aan te brengen. Ook heeft deze lipstick, zoals ik gewend ben van LookX, een zeer hoge pigmentatie! Wat mij betreft is één keer over je lippen gaan genoeg, je lippen zijn meteen mooi gekleurd. Ik had al eens een variant op deze roze kleur getest, de roze lipsticks zijn toch wel mijn favoriete items uit de LookX collecties!

Als tweede tesste ik een vrij uitdagende kleur lipstick. Op de stick ziet de kleur er uit als een donkere bordeauxkleur met een klein paars tintje er doorheen. Normaal draag ik dit soort kleuren niet, des te leuker vind ik het om deze kleur eens uit te testen. Ook deze lipstick is weer bizar goed gepigmenteerd, de kleur springt er helemaal uit! Ook deze lipstick is weer gemakkelijk aan te brengen. Voor mezelf vind ik de kleur iets te heftig om in het dagelijks leven te dragen, maar als ik eens uiteten ga, naar een verjaardag ga of uit ga, zal deze lipstick perfect zijn als ik een niet al te alledaagse look wil.

 

LookX Lipgloss

Ook de lipgloss heb ik met veel plezier getest. Deze heldere gloss bevat parelpigmenten en is ook weer gemakkelijk aan te brengen. De kleur valt roze uit met een tintje beige er doorheen. De lipstick kun je ook gebruiken over de lipsticks heen, waardoor je lippen net iets meer glam krijgen.

Complete your eye-look

De ogenschaduw is ook onmisbaar bij een complete make-uplook. De ogenschaduw van LookX is ook weer hoog gepigmenteerd. Deze ogenschaduw bevat vitamine E en bijenwas, ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen. Ook hierbij heeft de make-up weer een goede dubbele werking. De linker kleur lijkt een beetje op een iets donkere versie van huidskleur met glitter als extra detail. De middelste kleur heeft een paarse tint en heeft ook glitter als extra detail. De rechter kleur valt bij mij uit als huidskleur. Deze gebruik ik soms stiekem om wat rode plekjes op mijn gezicht weg te werken en dat werkt uitstekend!

Glamgirl highlighter

Tot slot testte ik ook nog de LookX Glamgirl highlighter. Deze highlighter heeft een prachtige glanzende finish. De poeder bevat een mix van drie soorten pigmenten. De highlighter werkt verzachtend en hydraterend en heeft een intensieve, bronskleurige pigmentatie. Door de highlighter te gebruiken wordt je huid beschermt voor huidveroudering, omdat de highlighter natuurlijke antioxidanten bevat. Hier ben ik wederom weer fan van!

Door de Glamgirl collectie ben ik alleen maar meer fan van LookX geworden. Ik waardeer hun dubbele werking van make-up enorm. Het is wat mij betreft best uniek dat een make-upmerk ook geeft om de gezondheid en staat van de huid. Alle producten zijn fijn in gebruik, blijven goed zitten en zijn goed gepigmenteerd. Als je een beetje een Glamgirl ben, zou ik dus zeker deze collectie aanraden.

Zou jij deze collectie willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

15 Comment

    1. Bij de make-up krijg je geen handleiding hoe je alles precies moet aanbrengen, Je kan er door middel van beautyfilmpjes en wat testen vast zelf ook wel achter komen! Maar je kunt ook beginnen bij de lipgloss/lipstick en eventueel de ogenschaduw, daar kom je ook al een eind mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *