Fashion Review / Test

Een shop vol unieke items!

Heb je dat ook wel eens? Dat je een shop kent waar je alleen maar leuke items ziet? Glamodiosa is typisch zo’n winkel als je het mij vraagt. Met een unieke stijl, zorgt zij ervoor dat de winkel vol hangt met prachtige items. In deze blog laat ik een paar unieke items zien.

Over Glamodiosa

Glamodiosa is een winkel die in België is gevestigd. Hier vind je kleding, schoenen en accessoires (zoals handtassen, sieraden, sleutelhangers, horloges, etc). Glamodiosa heeft een heel unieke smaak. Hierdoor denk ik bij elk item denk ik: wauw! Alle (nieuwe) items kun je op haar Instagram en Facebook vinden. Op de webshop staan ook wat items, maar niet alles. Als je up-to-date wilt zijn, kun je dus het beste op Instagram en Facebook kijken! Zelf heb ik ook een paar toffe items van Glamodiosa, die ik jullie maar al te graag laat zien.

De eerste items

Toen ik Glamodiosa voor het eerst zag, was ik meteen helemaal weg van de winkel! Glamodiosa leek het leuk om met mij samen te werken, dus daar was ik natuurlijk erg blij mee. Tot op heden is dit ook nog steeds mijn favoriete winkel om mee samen te werken. Toen ik voor het eerst met Glamodiosa werkte, kreeg ik een prachtige tas en een heel toffe broek. De tas heeft een erg luxe uitstraling, daarom bewaar ik deze graag voor de speciale gelegenheden. Ik krijg hier dan ook altijd complimenten over hoe mooi de tas is, want zeg nou zelf. Dit is wel echt een prachtige tas!

Een tijdje later kreeg ik weer een leuk pakketje binnen van Glamodiosa. Dit keer zat er weer een enorm toffe tas bij! Ook deze tas heeft weer heel speciale details, wat de tas een unieke uitstraling geeft. De tas heeft twee ritsen, wat hem ook weer speciaal maakt. De tas zelf is heel ruim, er kan een hoop mee voor zijn formaat. Ideaal!

Ook ontving ik een schattig, maar kleurrijk horloge. Hier staan allemaal verschillende macarons op. Hoe leuk is dat?

Ook had Glamodiosa weer een heel toffe broek met een grote print van bloemen er op. De broek zelf heeft veel stretch en zit dus heel fijn. Bij dit pakketje zat ook nog een heel mooi grijs shirt. Hierbij lijkt het kraagje een beetje op een blouse, wat het er net uit laat zien. Dit shirt is ook erg lekker warm, dus dit was zeker een geschikt item in de winter!

Eigen aankoop

Afgelopen zomer zag ik in een Instagrampost een vest uit de nieuwe collectie. Hij zag er erg warm uit, dus leek dit mij een ideaal vest voor de winter. Dit keer ervoer ik zelf ook hoe het is om iets bij Glamodiosa te bestellen. Je vraagt of zij het item apart wilt houden, maakt het geld over naar de rekening en het item wordt opgestuurd zodra je een bevestiging van het overmaken hebt gestuurd. Het bestellen kan dus ook prima via Instagram of Facebook! Het vest bleek inderdaad heel warm te zijn, ik heb hem afgelopen winter dus ook vaak gedragen. Het vest zit ook enigszins ruim, waardoor je er lekker in weg kunt kruipen. Erg comfortabel dus!

Nieuwe items

Onlangs kreeg ik vrij onverwachts weer een super tof pakketje opgestuurd. Dit keer zat er een trui, een broek en een tas in, waar jullie binnenkort uiteraard nog meer foto’s van zullen zien. De trui valt wat langer dan normaal en zit erg comfortabel. De broek heeft wederom weer een toffe opdruk! De broek staat ook heel leuk in combinatie met de trui, omdat de rode details dan mooi naar voren komen. De tas is ook weer heel uniek als je het mij vraagt. Deze tas is vrij ruim en heeft aan de binnenkant twee open vakjes en een vakje met een rits. Momenteel gebruik ik deze nu om mijn persoonlijke spullen in te doen als ik naar school ga. Daarvoor is hij ideaal!

Wat vind jij van de items van Glamodiosa? Leave it in the comments!

Liefs.

 

10 Comment

  1. Wat een super toffe items! Vooral die eerste tas vind ik echt prachtig! Ik heb zelf nog nooit gehoord van Glamodiosa maar ik ga zeker weten nu even een kijkje nemen. Heel erg leuk artikel!

  2. Wat een leuke items, gewoon net even wat anders als in een gemiddelde H&M! Vooral de eerste tas is echt supergaaf! Leuk dat je af en toe wat opgestuurd krijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *