Beauty Review / Test WIN!

Glazen nagelvijlen in allerlei soorten en maten!

Ik geef altijd veel om het uiterlijk van mijn nagels. Regelmatig knip, vijl en lak ik mijn nagels, zodat ze er verzorgd uit zien. Onlangs ontdekte ik glazen nagelvijlen die onder andere gemakkelijk voor een ronde vorm van de nagels zorgen. In deze blog test ik een aantal glazen nagelvijlen!

Verschillende soorten nagelvijlen

Van www.glazennagelvijl.nl mocht ik een aantal nagelvijlen testen. Zij importeren de glazen vijlen zelf uit Tsjechië, uit de streek Bohemen. Hier worden deze vijlen al decennia lang gemaakt en nog steeds door ontwikkeld en verfijnd. Daarom staan deze Tsjechische vijlen goed bekend. Deze nagelvijlen zijn slijtvast. Sinds kort hebben zij ook de curved nagelvijl, die zorgt dat je gemakkelijk je nagels rond kunt vijlen. Van glazennagelvijl.nl kreeg ik drie soorten nagelvijlen: de curved glazen nagelvijl, de curved glazen nagelvijlen met handgreep en een glazen nagelvijl met steentjes op gekleurd glas.

Allerlei soorten nagelvijlen

Nagelvijl met steentjes en gekleurd glas

Laten we beginnen met de nagelvijl die er het tofst uit ziet: de nagelvijl met steentjes op gekleurd glas! Ook staat hier nog de lette V in, wat natuurlijk mijn initiaal is. Geen idee of dit bewust is gedaan, maar ik vind het wel heel leuk gedaan! Deze vijl is iets dikker dan de andere nagelvijlen. De nagelvijl ligt fijn in de hand, waardoor je gemakkelijk ermee kunt vijlen. Door de dikte van deze vijl kom je wel iets lastiger bij het begin van het witte nagelgedeelte. Wel merk ik dat je met deze vijl erg snel kunt vijlen, waardoor je al snel resultaat ziet!

normale glazen nagelvijl

Curved vijl

Dan de basic curved vijl, die in allerlei kleuren verkrijgbaar is. Zelf heb ik de rode versie ontvangen. Een ideale kleur als je het mij vraagt, nu raak ik mijn nagelvijl niet snel kwijt! Deze glazen nagelvijlen liggen door de vorm niet alleen lekker in de hand, ze zijn ook nog ontworpen om de natuurlijke vorm van de nagel te volgen. Hierdoor is het makkelijker om de nagel mooi rond te vijlen, zonder scherpe randjes of haakjes. De rand van de nagelvijl is hol en dit is het gedeelte waarmee je je nagels vijlt. Voor mij is dit echt een musthave, omdat ik mijn nagels altijd rond wil vijlen. Je nagel blijft bij deze vijl goed op zijn plek zitten als je aan het vijlen bent, omdat er een soort inhammetje zit in de vijl.

curved glazen nagelvijl

Curved vijl met handgreep

Tot slot testte ik nog de curved nagelvijlen met een handgreep. De vorm van deze vijlen is hetzelfde als de standaard curved vijl, alleen zit hier nog een handgreep bij. Ook deze nagelvijlen zijn weer ideaal in gebruik en zorgen voor mooie ronde nagels zonder scherpe randjes of haakjes. Bij de curved nagelvijlen hoef je eigenlijk alleen maar de vijl op en neer te bewegen, je vingers hoef je praktisch niet mee te bewegen om een ronde nagelvorm te creëren.

glazen nagelvijlen met handgreep

Test GRATIS een curved vijl!

Aangezien ik drie soorten curved vijlen met handgreep heb gehad, wil ik mijn lezers en volgers ook de kans geven om een curved vijl uit te testen. Wil jij ook een van deze vijlen testen? Volg dan eerst even @inspirationtolive op Instagram. Laat dan op Instagram bij de bijhorende Instagrampost of onder deze blog weten dat je de nagelvijlen wilt testen! Wie weet ontvang jij dan binnenkort wel een van de curved nagelvijlen!

glazen nagelvijlen met handgreep

Zou jij de nagelvijlen willen testen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

  1. Wat een leuke nagelvijlen. Zelf gebruik ik het liefst ook een glazen nagelvijl (Curved vijl) maar ik wist niet dat je er zoveel soorten in had. Weer iets geleerd, ben best benieuwd geworden naar de andere vijlen. Leuk artikel om te lezen!

  2. Ik ben helaas niet uitgekozen voor deze vijlen om ze te testen maar als nagelstyliste ben ik een voorstander voor duurzame vijlen zoals deze!
    Mooi informatief artikel is het geworden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *