Beauty Hair Review / Test

Haarspullen voor blond haar

Ik krijg vaak de vraag: hoe kom je aan zulk lang haar en hoe verzorg je dat? Voor mij blijft het nog altijd zoeken hoe ik mijn haar goed verzorg, daarom blijf ik telkens nieuwe haarproducten proberen. Zo probeer ik in deze blog haarproducten voor blondines van Schwarzkopf.

Haarspullen.nl

Haarspullen.nl is een webshop die allerlei haarspullen verkoopt zoals shampoos, conditioners, stijltangen en haardrogers. Haarspullen.nl verkoopt haarspullen voor allerlei haartypes, tijdens het zoeken naar een product kun je ook filteren op deze haartypes. Zo weet je zeker dat deze haarspullen ook bij jouw haar passen. Van haarspullen.nl heb ik een BlondME Enhancing/restore lijn van Schwarzkopf ontvangen, die ik in deze blog zal testen!

Shampoo

De Schwarzkopf BlondMe Enhancing Bonding Shampoo is een gepigmenteerde, sulfaatvrije shampoo voor een koele haartint. De shampoo reinight het haar en verzorgt het ontkleurde en gekleurde haar. Ook creëert de shampoo nieuwe haarbruggen in de haarvezels, waardoor de verzwakte delen in de haarstructuur worden versterkt. De shampoo neutraliseert mild een gele tint in het haar, zonder de haarkleur te veranderen.

De Blond Me Tone Enhancing Shampoo zorgt ervoor dat met de koele pigmenten een frisse koele haarkleur blijft behouden voor een verbeterde helderheid van het blonde haar. De shampoo is paars van kleur en ruikt heerlijk! De shampoo is fijn in gebruik en zorgt ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt na de wasbeurt.

Conditioner

De Schwarzkopf BlondMe Keratin Restore Conditioner for All Blondes is een conditioner die je haar reinigt op milde wijze en tegelijkertijd verzorgt. Deze conditioner is ideaal voor beschadigd haar door een ontkleur behandeling of door blondering. De conditioner helpt beschadigd haar te herstellen, zodat je blonde haar er weer prachtig uitziet.

De conditioner ontwart het haar, waardoor het makkelijker doorkambaar wordt. Ook zorgt deze conditioner ervoor dat  je haar mooi en glad wordt. De conditioner brengt het natuurlijke vochtgehalte in balans en creëert (net als de shampoo) nieuwe haarbruggen in de haarschacht, zodat het haar sterker wordt. Ook de conditioner ruikt heerlijk, alleen deze is in tegenstelling tot de shampoo gewoon wit. Daarom is deze conditioner ook geschikt voor alle blondines.

Haarmasker

Het Schwarzkopf BlondMe Keratin Bond Mask for All Blondes helpt je beschadigde haren te herstellen, zodat je weer optimaal kan genieten van je blonde haarkleur. Dit masker ontwart ook je haar, waardoor het makkelijker doorkambaar wordt, brengt het natuurlijke vochtgehalte weer in balans en vult de poreuze delen van het haar voor mooi glad haar.

Ook het masker ruikt weer heerlijk door de ingrediënten keratine en marula olie. Dit masker zorgt echt voor heel zacht en glad haar, waardoor je haar er prachtig uit gaat zien!

Heb jij haarproducten die je graag gebruikt? Leave it in the comments!

Liefs.

 

7 Comment

  1. Ik gebruik nu vaak elke dag shampoo, maar gebruik ook af en toe van die paarse shampoo voor mijn grijze haren, deze ruiken alleen nooit zo lekker, goed om te lezen dat deze wel fijn ruikt, vind ik wel belangrijk.

  2. Als je blond haar hebt is het echt een must om het goed te verzorgen! Toen ik nog blond was gebruikte ik altijd de producten van Redken en Joico!

  3. Ik heb heel mooi haar al zeg ik het zelf haha. Dik bruin haar met veel volume dat heel weinig verzorging nodig had. Ja, had 🙁 want nu ik ouder word merk ik echt dat ik er meer tijd in moet stoppen en beter moet verzorgen. Ik ga zeker ook zo op die site kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *