Beauty Hair

Haarverzoring met Maria Nila

Aangezien ik heel lang haar heb, vergt dit ook de nodige verzorging. Om mijn haar zo mooi mogelijk te houden, moet ik tussen de wasbeurten door ook het nodige doen. In deze blog test ik drie producten van Maria Nila, die mij met deze verzorging kunnen helpen!

Maria Nila

Maria Nila is een Zweeds merk dat luxe naar de mensen wil brengen. Dit doen ze op een verantwoordelijke manier. Alle Maria Nila producten zijn namelijk 100% veganistisch, zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd in de Maria Nila fabriek in Zweden. De ontwikkelaars van dit high end merk streven naar de allerbeste haarproducten zonder schade aan je haar te brengen of aan het milieu. Haarspullen biedt u een groot assortiment aan met verschillende productlijnen van Maria Nila, geschikt voor elk haartype. In de vorige blog testte ik een lijn voor onder de douche, deze blog lees je hier.

True Soft Argan Oil

Haarolie is wat mij betreft onmisbaar in mijn haarverzorging. Om mijn haar zo lang mogelijk te houden, moet ik mijn puntjes goed verzorgen. Zo hoeft er bij de kapper altijd weinig van mijn haar af geknipt te worden! De True Soft Argan Oil van Maria Nila is tot nu toe wel echt een van mijn favoriete haaroliën. Ten eerste ruikt deze haarolie echt heerlijk zoet, waardoor mijn haar meteen lekker ruikt. De olie breng je gemakkelijk aan in je haar en zorgt ervoor dat mijn haarpuntjes zacht en verzorgd zijn. Ideaal! Hopelijk hoeft er bij mijn volgende knipbeurt weinig geknipt te worden. De True soft Argan Oil is hier verkrijgbaar.

Invisidry shampoo

De Invisidry shampoo is een poederspray die vet haar verfrist en tegelijk ook volume en stevigheid geeft aan je haar. Eigenlijk is dit dus een droogshampoo en verfrisser in één. Een voordeel: deze invisidry shampoo is ook geschikt voor brunettes, omdat hij geen witte waas achterlaat. Het is dus echt een invisible droogshampoo! Ik zou deze invisidry shampoo alleen al gebruiken voor zijn geur, want wat ruikt deze ook weer heerlijk! Het is wel even wennen dat deze droogshampoo geen wit laagje achterlaat, maar hij heeft precies dezelfde werking als een droogshampoo. Alleen ruikt deze een stuk lekkerder dan normale droogshampoos! En hoe fijn is het dat je nooit meer met witte plukken in je haar rondloopt als je droogshampoo hebt gebruikt?! De Invisidry shampoo is hier verkrijgbaar.

Volume Spray

Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van Volume Spray. Normaal gebruik ik altijd poeder of droogshampoo om wat volume in mijn haar te krijgen. Dit keer test ik dus de Volume Spray van Maria Nila. Je moet deze spray op je haar spuiten als het vochtig is (en wat ruikt deze spray ook weer heerlijk), zo krijg je het beste resultaat als je haar droog is. Als je haar eenmaal droog is, zit er meer stevigheid in je haar en voelt je haar iets droger aan (al zie je niet dat je haar droger is). Met mijn lange haar heb ik hierdoor wel meer klitten, maar als ik mijn haar eenmaal heb geborsteld heb ik hier geen last meer van. Door de Volume Spray krijg ik inderdaad meer volume en is mijn haar enorm makkelijk te stijlen, zo blijven krullen veel beter zitten en blijft mijn lok heel de dag door goed zitten. Voortaan gebruik ik dus alleen maar deze Volume Spray! De Volume Spray is hier verkrijgbaar.

Ken jij deze producten van Maria Nila? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

 

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *