Fashion WIN!

Happy New Year Giveaway!

Eindelijk is het zover: het is 2018! 2017 heeft mij een hoop mooie dingen gebracht, waaronder mijn Instagram en blog. Om mijn lieve volgers en lezers te bedanken voor het mooie 2017, wil ik 2018 goed beginnen door een cadeautje weg te geven tijdens een bloghop. Namelijk een sieraden cadeaukaart van €75!

New year, new chances

In 2017 heb ik al een hoop winacties gehouden. Het leek mij leuk om 2018 met een nieuwe winactie te beginnen, namelijk met een cadeaukaart t.w.v. €75 van www.conceptstorejust-g.com die te besteden is in de gehele Super Stylisch collectie! Deze collectie bestaat uit de Classic Collection, de Petit Collection en de Elite Collection. De Classic Collection is wat meer een basic classic collectie. De Elite Collection bestaat uit 9kt gouden kettingen. De Petit Collection Concepstore heeft weer meer minimalistische sieraden. Just-G verkoopt allerlei sieraden in het zilver, goud en rosé, je kunt dus zelf bepalen welk model en welke kleur het beste bij jou past.

Super Stylish Classic

Zelf mocht ik ook een sieraad uitkiezen. Ik vond het erg lastig kiezen, aangezien Conceptstore Just-G erg mooie sieraden heeft. Uiteindelijk ben ik voor de zilveren Super Stylish Bracelet Bangle Schiave gegaan. Deze armband is verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé. Ik ben voor zilver gegaan, aangezien ik altijd zilveren sieraden draag. Deze armband is vrij minimalistisch, maar heeft toch een luxe uitstraling door het patroon in de armband. De armband sprak mij erg aan, omdat hij door zijn minimalistische uitstraling overal erg makkelijk bij te combineren is. Ik vind de armband heel mooi staan in combinatie met een van mijn nieuwste horloges!

armband met horloge

Hoe kan ik winnen?

Wil jij de cadeaukaart van €75 winnen? Dat kan! Je kunt de cadeaukaart winnen door de onderstaande stappen te volgen:
1. Volg @inspirationtolive op Instagram
2. Volg @conceptstorejustg op Instagram
3. Tag een vriendin bij mijn winactiefoto op Instagram (@inspirationtolive)!

Ook zijn er nog wat extra stappen om extra kans te maken op de cadeaukaart!
1. Like inspirationtolive.nl op Facebook
2. Reageer op deze blog
3. Tag meerdere vriendinnen in de comments op Instagram.
4. Repost de foto op je Instagram of Instagramstories.

armband

Bloghop: 7 dagen 35 winacties

Ik ben niet de enige die vandaag een winactie houd! Van 1 tot 7 januari vinden er totaal 35 winacties plaats tijdens een bloghop. Op dit Facebookevent blijf je op de hoogte van alle winacties die deze week zullen plaatsvinden tijdens de bloghop. The Beautyboulevard is een van de bloggers die vandaag ook een toffe winactie houdt. Op haar blog vind je beauty, fashion en personal blogs. Elke categorie heeft weer veel subcategorieën, zo bestaat beauty uit: haarverzorging, huidverzorging, make-up, nagels en reviews. Je kunt op The Beautyboulevard wekelijks allerlei blogs vinden waar Celine haar mening of advies geeft! Bij The Beautyboulevard kun je vanaf vandaag een sieraden set winnen (bestaande uit twee ketingen en oorbellen). De set is gemaakt van .925 zilver en is dus ook ideaal voor diegene die niet tegen ‘nep’ zilver kunnen.

Een van de andere toffe bloggers die morgen een winactie houdt, is Travel Addicts. Deze blog ontploft van de reisinspiratie. In de blogs lees je over allerlei reizen die de schrijvers hebben gemaakt. Ook vind je er wat praktische blogs, zoals ‘reizen en studeren: hoe doe je dat?’ Travel Addicts is dus een ideale site voor de reisliefhebbers onder ons. Wat Travel Addicts morgen gaat weggeven is nog een verrassing, zorg dus zeker dat je deze blog morgen bezoekt!

bloghop schema

De winacties van de bloghop duren tot 14 januari 12:00. Succes allemaal!

Liefs.

 

 

36 Comment

 1. Leuke win aktie.
  Ik kan je wel volgen op instagram maar geen vriendinnen toevoegen heb er nog niet zoveel ik volg meeste ben er niet erg aanwezig ik heb meer met twitter

 2. Wauw wat een mooie sieraden en wat een mooie prijs mag jij verloten zo in het nieuwe jaar. Ik doe graag mee omdat ik een generatie sierraad uit zou kiezen. Die ik aan mijn dochter door kan geven wanneer ze ouder is en die zij ook weer door kan geven. Ik volg je op alle kanalen.

 3. Leuk blog en super leuke winactie! Ik doe zeker mee! ??? Mijn Instagramaccount: vanss_____ ⚡️. Good luck everybody and let’s hope!

 4. Leuke winactie en gefeliciteerd met je accounts. Heb je dat allemaal in een jaartje opgebouwd?! Knap hoor. Veel succes verder en ik kom nog eens terug op je blog!

 5. De beste wensen voor het jaar 2018.
  Ik doe graag mee aan de winactie, heel erg leuk 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 6. Ik kom nog eens delen. Ik doe heel erg graag mee! Ik denk dat ik ga delen met mijn BFFS ik ben ziek ze doen zoveel voor mij. Alle 4 hetzelfde zou mooi zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *