Beauty Review / Test

Hello Lashes! – nieuwe mascara’s bij de Etos

Wat mij betreft is mascara echt onmisbaar bij een make-uplook. ! Daarom heb ik letterlijk elke dag mascara op. Af en toe switch ik van mascara om te testen welke het beste bij mij past. In deze blog test ik dit keer een aantal nieuwe mascara’s van de Etos!

Fabulashes

Etos heeft onlangs een nieuwe collectie met mascara’s uitgebracht. Deze mascara’s hebben een verbeterde formule, voor een beter resultaat. De collectie bestaat uit 6 soorten mascara in verschillende varianten. Zo bevat de nieuwe collectie zwarte, maar ook blauwe mascara! Of kun je kiezen voor waterproof of gewoon een ‘normale’ mascara. Ik kreeg de Fear me Fabulous, Care for me Gently en Remember me Always van Mooi The Agency toegestuurd om deze te testen.

Fear me Fabulous

Wat mij betreft is deze mascara een zeer ‘veilige keuze’. De mascara is zwart van kleur en waterproof, waardoor hij goed zal blijven zitten. Regen, zwemmen of wat zweet  zal deze mascara dus wel aankunnen :).

De mascara heeft een vrij standaard borsteltje wat je bij veel soorten mascara’s voorbij ziet komen. Maar, de formule van de mascara is wel echt typerend aan deze mascara. De mascara kun je heel gemakkelijk geleidelijk aanbrengen op je wimpers en er ontstaan geen klontjes. Heel de dag blijft je mascara goed zitten, zelfs met de absurde temperaturen van de afgelopen dagen. Wat mij betreft is dit dus een goede mascara!

Remember me Always

Van deze variant kreeg ik de blauw gekleurde versie opgestuurd. En met blauw, bedoel ik ook écht blauw. Een gewaagd kleurtje als je het mij vraagt. Voor een alledaagse look zou ik het niet snel dragen, omdat je wimpers echt behoorlijk blauw kleuren. Maar voor een festival look is deze kleur wel heel tof.

Het borsteltje vind ik heel fijn aan deze mascara. Het borsteltje is wat langer en wat dikker dan de Fear me Fabulous mascara. Hierdoor krijgen je wimpers lekker veel volume. Ik ben dus heel benieuwd hoe goed de zwarte variant hiervan is!

Care for me Gently

Tot slot de Care for me Gently mascara, die wel echt mijn favoriet is. Ondanks dat dit geen waterproof mascara is, blijft hij wel enorm goed zitten. Ik heb deze al een aantal dagen gebruikt toen het 30 graden was, maar de mascara bleef perfect zitten. Aan het einde van de dag had ik ook geen klontjes of zwarte strepen onder mijn ogen. Ideaal!

Ook dit borsteltje is wat breder en dikker dan de Fear me Fabulous mascara. In combinatie met de goede formule van de mascara, zorgt de Care for me Gently voor een prachtig volume. Daarnaast is deze mascara ook geschikt voor gevoelige ogen, waardoor iedereen hem kan gebruiken.

Ik ben dus erg enthousiast over de nieuwe collectie mascara’s van de Etos! Wat is jouw favoriete mascara? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

4 Comment

  1. Ik denk dat de laatste mijn favoriet zou zijn, ik hou het meest van echte borsteltjes! Ik had vroeger wel eens mascara van Etos en die beviel me prima! Als ik nog eens in Maastricht ben, neem ik ‘m eens mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *