Uncategorized

Help! Mijn laptop is kapot

Als student in de visual design wereld, is mijn laptop wat dat betreft écht onmisbaar! Daarom heb ik voordat ik mijn studie begon, speciaal voor mijn studie een vrij dure laptop aangeschaft. Als student heb ik het alleen niet zo breed, dus wat moet ik nou doen als ik (plots) een nieuwe laptop moet kopen?

Laptop met een prijskaartje

Het is algemeen wel bekend dat Apple producten een aardig prijskaartje hebben. Zo ook de MacBooks, die kosten aardig wat geld! Voordat ik mijn studie begon, heb ik een refurbished model aangeschaft, omdat ik simpelweg een compleet nieuwe laptop niet kon kopen. Ik wilde wel een goedkoper merk aanschaffen, maar een MacBook werkt nu eenmaal het beste voor designers. Ik heb hier een jaar plezier van gehad, al toonde de laptop wel zijn kuren. Een paar keer is de laptop gerepareerd met succes, maar toen ik de laptop één jaar lang had, viel hij ineens uit. Help! Ik heb alles geprobeerd, maar mijn laptop ging niet meer aan, dus moest ik een nieuwe studentenlaptop kopen.

Een nieuwe laptop

Aangezien ik niet zo’n goede ervaring had met refurbished producten, besloot ik om toch maar een nieuwe laptop aan te schaffen, wat een behoorlijke greep in de kas was. Wist ik toen maar dat een laptop kopen voor student veel makkelijker en goedkoper kon! Zo kun je bij CampusShop.nl splinternieuwe laptops kopen en krijg je tot wel €200 korting op diverse laptops, zoals Windows en Chromebooks! Op de website kun je zelf uitzoeken welke laptop het beste bij jouw studie en budget past, want de webshop heeft voor elke studie een geschikte laptop. Ook kun je je laptop verzekeren tegen een degelijke studentenprijs en kun je gebruik maken van de gratis Snelle Studentenservice. Bij deze service krijg je meer zekerheid dan bij fabrieksgarantie en word je zo snel geholpen, dat je geen studieachterstand oploopt. Ideaal!

Vervanging van mijn laptop

Momenteel zit ik in het einde van het tweede jaar van mijn studie met een laptop die uit 2011 komt. Voor nu gaat deze laptop prima mee, maar over een tijdje zullen de updates helaas niet meer mogelijk zijn. Daarom wil ik een beetje aan het einde van mijn studie, over zo’n 2 jaar, een nieuwer model kopen, zodat ik hier nog lang mee kan doen in mijn studie en tijdens mijn loopbaan als visual designer. Zo zag ik dat CampusShop.nl al de nieuwste modellen aanbiedt uit bijvoorbeeld 2018, dus wat dat betreft is deze shop best up-to-date!

 

Als standaard MacBook gebruiker, ben ik wel benieuwd: wat voor laptop gebruik jij graag dagelijks? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

8 Comment

  1. Ik heb sinds een paar jaar een macbook en wil niets anders meer. Ik vind mijn mac zo prettig werken, dat ik er spijt aanheb, dit niet jaren eerder aangeschaft te hebben, maar wat je zegt, goedkoop is het niet. Wat dat is het goed dat deze CampusShop er is! Goed om te onthouden voor mijn kinderen over een paar jaar,

  2. Momenteel heb ik een HP. en een PEAQ… Ik heb al verschillende merken gehad, ik ondervind weinig verschil onderling en ik gebruik mijn laptop dagelijks en intensief…. Thuis en op verplaatsing…
    Apple Koop ik gewoon niet, dat ik veel betalen voor een naam waar heel veel niet compatibel mee is. Ik hoor het soms nog: een keer apple gehad en je wil niet anders meer. Kan zijn, dan koop ik het dus beter niet, dat is gewoon boven mij budget! (al heb ik het omgekeerde ook al gehoord hoor. Nooit nog apple! ) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *