Christmas Review / Test

Het ideale cadeau voor de feestdagen!

De feestdagen komen weer in zicht, dus wordt het weer tijd om leuke cadeautjes uit te zoeken. Soms vind ik het heel lastig om cadeaus voor mijn familie uit te zoeken. Onlangs kwam ik het ideale cadeau voor de feestdagen tegen, namelijk een thee Giftbox van Tastea die ik in deze blog zal laten zien!

Kerst

Christmas is the spirit of giving without a thought of getting.

Tijdens kerst ben ik altijd met mijn familie. Dit jaar vier ik eerste kerstdag met mijn eigen familie, tweede kerstdag zal ik kerst vieren met mijn schoonfamilie. Het samenzijn met familie, maakt kerst heel leuk. Maar wat ik nog leuker vind is cadeautjes geven! Soms vind ik het heel lastig om cadeaus te verzinnen, maar aangezien mijn familie erg van thee houdt, leek een Giftbox van Tastea mij een leuk cadeau idee! De Giftbox is in drie varianten beschikbaar, maar in deze blog test ik de Giftbox Caramel.

Giftbox Caramel

De Giftbox Caramel komt in de vorm van een mooie stevige zwarte doos. Als je de doos opendoet, die vast zit met een magneetje, zie je twee heel gave producten van Tastea. In de box zitten namelijk de nieuwe Naught Caramel thee en de nieuwe limited edition theebeker, die helemaal in kerststijl is vormgegeven!

Naughty Caramel

Houd jij ook net zo van zoetigheden als ik? Dan moet je zeker eens de Naught Caramel thee proberen! Met de Naughty Caramel blend kun je voortaan je drang naar zoetigheid vervullen zonder je dieet te breken! Hoe fijn is dat? In de thee zitten de ingrediënten: Zwarte thee Assam, -Zuid-India, kaneelstokjes, citroenschillen, wortel, pompoen, kokosnoot, kruidnagel, gember, natuurlijk aroma en karamel. Dat klinkt al heel lekker!

De thee

Per kopje/theebeker heb je 2,5 gram thee nodig. Dat betekent dat je wel 40 keer thee kan drinken uit deze blend! In de blend zie je goed de stukjes kokos, pompoen en kaneelstukjes terug. Dat geeft een kleurrijk effect aan de blend, maar laat ook weer zien hoe natuurlijk Tastea is! De blend ruikt in ieder geval al lekker zoet, wat veel goed belooft voor deze thee!

Thee drinken

Zelf gebruik ik het liefst de theebeker van Tastea om mijn thee te zetten. Hier zit meteen een filter in, waardoor je geen thee-ei nodig hebt om de thee te zetten. Ook kun je de theebeker makkelijk meenemen naar school of werk. En dat ziet er nu nog leuker uit met de limited edition theebeker! De thee smaakt heel lekker, het is zeker een van mijn favorieten van Tastea. De thee is wel wat zwaarder van smaak, maar is wat mij betreft een heerlijke thee voor ‘s avonds op de bank. In de thee proef je goed de zoete smaak van karamel en kaneel met een ondertoon van kokos en pompoen. Samen zorgen deze ingrediënten voor een lekkere combinatie!

Wat dat betreft lijkt mij deze Giftbox heel leuk om aan iemand te geven die van thee houdt. Wat denk jij van de Naught Caramel thee? En heb jij nog leuke cadeau ideeën voor de feestdagen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

8 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *