Interior

Het interieur opfleuren met posters

In mijn huis zijn er een hoop witte muren te zien, wat zorgt voor een open en lichte omgeving. Maar eigenlijk vind ik dit er heel saai uitzien. Daarom ga ik in deze blog het huis wat opfleuren met een aantal posters van Poster Store

Poster Store

Elke poster en frame die Poster Store verkoopt is gecreëerd om te zorgen dat mensen thuis kunnen komen in een huis waar ze écht van houden. Begeerd voor hun allure zijn de kunstwerken ondertussen deel van vele huishoudens over de hele wereld. Het milieu is bij Poster Store erg belangrijk. Alle posters zijn geprint op papier met het FSC 100% label voor hout uit beheerde bossen. Het printbedrijf dat zorg draagt aan de productie van de posters draagt tevens het Nordic Swan Ecolabel, een van de meest strenge eco labels in Europa.

Posters kiezen

Bij Poster Store is er een groot assortiment van de mooiste posters. Alle posters hebben een hoge kwaliteit, waardoor elke poster er prachtig uitziet. Doordat de posters zijn gedrukt op kunstgalerie-kwaliteit papier verkleuren ze niet naarmate de tijd vordert. Ook heeft Poster Store allerlei soorten fotolijsten: van glanzende versterkte aluminium frames in goud, koper, zilver en mat zwart tot realistische houten lijsten. Van Poster Store mocht ik een aantal posters en lijsten uitzoeken, die ik jullie snel zal laten zien!

Zomerse  posters

Allereerst ben ik gegaan voor een aantal kleine posters, die ik met elkaar kan afwisselen. Deze posters zijn gemaakt op A4 formaat. Zo vind ik de leave poster met de surfposter heel tof bij elkaar staan. Deze twee posters geven mij een heel zomers gevoel, waardoor ik meteen zin heb in de zomervakantie. Daarnaast ben ik dol op de Volkswagen busjes, wat de surfposter nog leuker maakt!

Ook heb ik nog twee andere kleine posters uitgezocht, namelijk een poster van het strand en een poster van de zee. Ook deze posters hebben weer een heel zomerse uitstraling, waar ik meteen vrolijk van wordt. Daarnaast zitten er ook wat rozetinten in de strandposter, wat de poster een mooie uitstraling geeft.

Bloemenposter

Ik vind het altijd heel tof als er bij een aantal kleine posters een grote poster hangt. Daarom heb ik een poster van 70×100 uitgekozen! Mijn lievelingskleur is roze, waardoor ik roze bloemen ook heel mooi vindt. Daarom heb ik een grote poster met roze bloemen uitgekozen, om het interieur eens echt op te fleuren. Deze poster staat ook heel mooi bij de kleine posters, omdat daar hier en daar wat roze tinten in zitten. Samen maakt dit een heel mooi geheel.

Selection poster

Tot slot mocht ik nog een selection poster uitkiezen. Ik koos voor een foto met een olifant er op, aangezien ik olifanten altijd heel mooie dieren vind. Deze olifant, Adele, was het startpunt voor de carrière van Love Warriors binnen de fotografie in 2011. De hele fotoreeks is geïnspireerd op alle geweldige dieren en personen die zij hebben ontmoet op hun reizen over de wereld, – en is een constanste herinnering aan het feit dat iedereen een krijger in zich heeft, dat wijselijk naar buiten kan worden gebracht, altijd en overal, indien nodig. De poster is gedrukt op een leeftijdsbestendig, ongecoat Fine Art-papier, waardoor het dus van heel hoogwaardige kwaliteit is.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe posters, samen vormen ze een mooi geheel in het huis. Gebruik de code inspirationtolive 30 (met spatie) voor 30% korting bij Poster Store! Ben jij al bekend met Poster Store? En heb jij posters in huis hangen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

8 Comment

  1. Deze foto’s brengen me helemaal in vakantiesfeer, zouden hier ook goed passen in mijn witte interieur! Al zou ik wel liever mijn eigen kiekjes ophangen als ik eerlijk ben!

  2. Posters zijn heel sfeervol en je kunt het zo persoonlijk maken als je helemaal wilt. Ook makkelijk te vervangen per seizoen bijvoorbeeld. Alleen mijn muren zijn al helemaal bezet 🙁

  3. Klinkt als een heel erg fijne shop en wat een mooie posters zeg! Ik weet niet of je het zelf al had gemerkt, maar het linkje naar de shop doet het niet bij mij. Ik krijg een 404 error.

  4. Oh wauw! Vind dit er super uit zien. Helaas zijn mijn muren al voor door canvas foto’s. Maar dit lijkt zeker ook prachtig op een kast.

  5. Wij hebben in huis een paar posters hangen met teksten erop die we leuk vonden. Ze stonden eerst in de keuken, maar inmiddels zijn ze naar boven verhuisd. Soms wil je ook wel eens een frisse wind door je huis en daar horen dan weer wat andere woonaccessoires bij. Wie weet haal ik de posters nog wel een keer naar beneden. Jouw posters vind ik overigens heel mooi, heerlijk fleurig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *