Review / Test

Het is bijna Koningsdag!

Koningsdag komt alweer heel dichtbij, daarom kreeg ik van Bulbby de mogelijkheid om wat items voor deze dag uit te zoeken. Zo mocht ik onder andere een oranje shirt voor mijzelf laten bedrukken. In deze blog laat ik jullie de items zien die ik heb uitgekozen!

Bulbby

Bulbby is in 2004 als één van de eerste webshops op het gebied van personalisatie in Nederland opgericht. Begonnen als kindermerk, is Bulbby uitgegroeid tot een merk waar jong en oud terecht kunnen voor een persoonlijk product. Bulbby heeft een breed assortiment: kraamcadeaus, kookproducten, schoolspullen, kleding, tassen en ga zo maar door. Voor elke leeftijd, geslacht en categorie kun je hier wel wat vinden! In een vorige blog kon je al over kerstitems van Bulbby lezen, in deze blog laat ik wat Koningsdagitems van Bulbby zien!

Hoe werkt het?

Bij Bulbby kun je uit verschillende productkleuren, ontwerpen en ontwerpkleuren kiezen. Het product kun je dus aanpassen naar je eigen wensen. Ook kun je de tekst van het ontwerp nog aanpassen, waardoor je je items helemaal kunt personaliseren! Binnen een aantal dagen nadat je je items hebt ontworpen, ontvang je de items thuis. Voor deze blog mocht ik een aantal Koningsdagitems personaliseren/uitzoeken, namelijk een tas en twee shirts.

Op de rommelmarkt

Ik vind het altijd heerlijk om samen met mijn vriend een aantal rommelmarkten over te struinen en vervolgens een aantal koopjes aan te schaffen. Soms nemen we iets meer mee dan we hadden gepland en dan hebben we geen tas bij ons. Heel onhandig! Toen ik deze oranje tas zag van Bulbby, leek mij deze heel handig om me te nemen als ik naar de rommelmarkt ga. De Bulbby shopper is erg stevig en groot en heeft een verstevigde bodem, waardoor er heel wat dingen in deze tas kunnen. Ideaal!

Gepersonaliseerd shirt

Ook mocht ik van Bulbby twee shirts personaliseren. Allereerst heb ik een shirt voor mijn vriend, Christian, gepersonaliseerd. Ik heb hem zelf laten uitkiezen wel printje hier op kwam, en dat werd uiteindelijk “King Christian”. De opdruk van deze tekst staat op de achterkant van het heren shirt.

Proud to be Dutch

Ik ben er trots op dat ik Nederlands ben, daarom vond ik de opdruk “Proud to be Dutch” heel leuk om op mijn shirt te laten bedrukken. Deze opdruk staat vrij groot op de voorkant van het dames shirt, waardoor ik meteen opval. Ik vind het heel leuk om dit originele shirt aan te hebben, want weinig anderen zullen ermee rondlopen op Koningsdag!

Heb jij al een leuke outfit voor Koningsdag? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

  1. Ik draag altijd hetzelfde oranje shirt haha, ik ken Bulbby wel en wat een leuke producten hebben ze toch, het proud to ben dutch shirt is wel iets voor mijn neefjes die in Amerika wonen :),

  2. Wat een leuke shirts! De tas is ook ideaal, ik ben dan waarschijnlijk aan het werk op een braderie maar heb eigenlijk nooit oranje kleding aan dan oeps, en als ik daarvoor geen vrij kan krijgen ben ik aan t werk voor post nl, dat is wel oranje! Haha

  3. Leuk dat je ze kunt personaliseren! Ik heb voor de kinderen een oranje t-shirt en jurkje gekocht en daar hebben ze gisteren de Koningsspelen mee doorgebracht. Erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *