Interior Review / Test

Het is herfst!

Het is oktober en het weer laat zien dat het toch écht herfst is. De regenachtige en steeds donkerdere dagen zorgen ervoor dat ik het liefst alleen maar met een dekentje op de bank zit met een kop thee en wat lichtjes om mij heen. In deze blog test ik daar wat gadgets voor!

MegaGadgets

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Megagadgets met een aantal leuke gadgets die ik mocht uittestten. In de vorige blog liet ik jullie een aantal zomers items van MegaGadgets zien, maar in deze blog laat ik jullie wat meer herfstige items zien. Namelijk een Eenhoorn Thee Ei, een Cinema Box en  een Maanlamp! Gebruik de code INSPIRATION10 voor 10% korting op je bestelling bij MegaGadgets!

Eenhoorn thee ei

Vaak gebruik ik voor mijn thee gewoon theezakjes, maar eigenlijk vind ik verse thee net zo lekker! Om deze thee te maken, heb je wel een thee ei nodig. En wat is er leuker dan een eenhoorn thee ei? Dit eenhoorn thee ei is gemaakt van siliconen, waardoor de eenhoorn geschikt is voor warmere temperaturen. Schep met een theelepel wat verse thee in de eenhoorn en zet daarna de twee helften op elkaar en hang de eenhoorn aan je glas. Ik dacht in eerste instantie dat dit niet goed zou blijven zitten, maar toen ik het hete water in het theeglas schonk bleef het gewoon zitten! Meteen stroomt er thee uit de eenhoorn, al ziet het er bij deze thee wel een beetje uit alsof de eenhoorn plast haha.

Anyway, het eenhoorn thee ziet er super leuk uit in je theeglas en is natuurlijk veel origineler dan een standaard thee ei. Het eenhoorn thee ei kun je hier aanschaffen!

Cinema Lightbox

Aangezien het steeds donkerder wordt, vind ik het heel gezellig om ‘s avonds wat lichtjes aan te doen. Een Cinema Lightbox is in wezen een lampje waar je je eigen teksten op kunt zetten. Hoe leuk is dat?

Op de drie rijen kun je allerlei teksten en symbolen plaatsen, waarbij je keuze hebt uit 84 letters en symbolen. Vind jij de Cinema Lightbox net zo leuk als ik? Dan kun je hem hier voor slechts €8,95 aanschaffen als je de code INSPIRATION10 gebruikt!

Maanlamp

Ik had deze lamp al een aantal keer voorbij zien komen en ik vond hem zo gaaf! Deze lamp heeft de vorm, opdruk en het reliëf van de maan. Met deze lamp breng je een beetje heelal in je eigen kamer.

De lamp kun je zelf aanpassen of op de automatische stand zetten. De lamp beschikt over drie soorten kleuren. Zo is de gelige stand fijn om te gebruiken als nachtlampje. De lamp kun je opladen via een kabeltje, dus er zijn geen batterijen nodig. De maanlamp kun je hier aanschaffen.

Wat vind jij van de gadgets uit deze blog? Leave it in the comments! En vergeet niet bij de kortingscode INSPIRATION10 te gebruiken tijdens het afrekenen.

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

 

11 Comment

  1. Mijn lichaam bestaat niet uit h2O maar uit thee. Die unicorn thee-ei is dus echt voor mij gemaakt 😉

    De maanbal lamp is ook handig. Scheelt weer een grote logge bureaulamp aanschaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *