Uncategorized

Huis inrichten met weinig budget

Het einde van het schooljaar komt in zicht, wat betekent dat ik op de helft van mijn opleiding zit! Ik begin daarom steeds meer over mijn toekomst te denken, ook over mijn droom om een eigen huisje te hebben. Maar hoe moet ik dit gaan kopen en inrichten met weinig budget?

Eigen huisje

Al een lange tijd is het mijn droom om een huis te kopen. Aangezien ik een student ben en ik alleen nog maar een bijbaantje heb, kunnen mijn vriend en ik momenteel niet genoeg geld lenen om een huis te kopen. Dus: nog even doorsparen en een vaste baan krijgen voor deze droom werkelijkheid kan worden. Natuurlijk droom ik af en toe wel even weg bij het idee van een eigen huis hebben. Al zal het wel een uitdaging worden om het huis in te gaan richten als starter die net is afgestudeerd. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om met een klein budget je huis in te richten, bijvoorbeeld met de items van Perfecthomeshop. In deze blog zal ik ingaan op hun aanbod in kleine keukens.

Koken in de keuken

Ik vind het heerlijk om nieuwe gerechten te ontdekken en te koken. Ik sta dus ook heel graag in de keuken om van alles uit te proberen. Keukens kosten helaas wel aardig wat geld om aan te schaffen, dus zou ik hier later graag wat geld op willen besparen. Hiervoor is een kleine keuken van Perfecthomeshop ideaal: een kleine keuken van goede kwaliteit, waar je nog steeds je ding kunt doen.

Verschillende keukens

Natuurlijk is het wel fijn als je uit verschillende formaten kunt kiezen. Zo kan een keuken bestaan uit een breedte van twee kasten, maar ik zou liever gaan voor een wat grotere keuken met een breedte van drie kasten. Hierbij heb je een spoelbak, een fornuis en ruimte om een gerecht te bereiden. Ik zie mijzelf wel in zo’n keuken staan over een paar jaar!

Bespaartips onthouden

Helaas duurt het toch nog even voor ik mijn eigen huis kan kopen. Momenteel blijft het dus nog even bij dromen over een eigen huis en inrichting. Maar een kleine keuken aanschaffen voor iets meer dan €200 is natuurlijk wel een heel goede aanbieding die ik niet zomaar vergeet! Ik ga de optie om een kleine keuken aan te schaffen dus zeker in mijn hoofd houden, dit lijkt mij een ideale basis om mijn inrichting in mijn eigen huis mee te beginnen!

Wat denk jij over geld besparen met het aanschaffen van een kleine keuken? En heb jij nog tips om een huis in te richten met een klein budget? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

10 Comment

  1. Grappig idee zo’n kleine keuken! Ik had er nog nooit van gehoord. Pfoeh tips…. Toen ik op mezelf ging wonen heb ik een aantal basics bij ikea gekocht en zelf opgeleukt. Ik had bijvoorbeeld een super goedkope ‘lack’ salontafel waar ik pallethout op heb gelijmd en wit heb geschilderd. Zo heb je voor weinig geld toch iets unieks. 🙂

  2. Ik heb ook niet zo’n grote keuken, omdat de ruimte niet zo groot is. Maar ik heb wel een kelder erbij, daardoor kan ik me een kleinere keuken ook wel veroorloven qua opbergruimte.

  3. Ik wil later echt een grote keuken met kookeiland als dat kan. Als je een klein budget hebt, zou ik altijd informeren bij vrienden en kennissen. Marktplaats, 2e handswinkels noem maar op.

  4. Keukens zijn inderdaad idioot duur. Gelukkig heb ik een handige partner die veel zelf kan. Wij hoefden daarom alleen de kastjes te kopen. De rest heeft hij zelf gedaan wat heel veel geld scheelde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *