Review / Test

Ik ga op reis en ik neem mee…

Ik ga op reis en ik neem mee: allereerst een goede weekendtas waar al mijn spullen in kunnen! Afgelopen weekend ging ik op vakantie naar Centerparcs Port Zéland, waarbij ik mijn nieuwe weekendtas mee nam. In deze blog lees je daar meer over!

Bagage meenemen

Een koffer vind ik niet altijd even handig. Het neemt veel plaats in en je kunt het niet zomaar ergens tussen “proppen”. Een tas zou dus eigenlijk veel handiger zijn! Tot nu toe heb ik alleen een kleine koffer en een medium koffer. Het leek mij leuk om eens een weekendtas uit te proberen. Maar welke weekendtassen zijn nou eigenlijk goed?

Voordeligproduct.nl

Voordelige producten, dat klinkt altijd goed! Op voordeligproduct.nl vind je allerlei voordelige producten. Voordelig Product biedt een grote diversiteit Lifestyle, Reis, Sport, Auto en fiets gerelateerde artikelen aan van verschillende merken met een breed assortiment. En al deze producten proberen zij zo voordelig mogelijk aan te bieden. Zo hebben zij ook een aantal weekendtassen waarvan ik er één mocht uittesten.

Nörlander reisset

Na even op de site gekeken te hebben, viel een product mij meteen op: de Nörlander reisset. Deze set bestaat uit een weekendtas en een toilettas, waardoor je gelijk matchend op reis kan. Ik heb zelf gekozen voor de kleur cognac, omdat deze kleur mij wel aansprak. De weekendtas bestaat eigenlijk uit één groot hoofdcompartiment met hierin één vakje. Aan de buitenkant zit nog een vakje met een rits. De toilettas bestaat ook uit één groot hoofdcompartiment met hierin twee kleine vakjes. De weekendtas kun je dragen aan twee handvaten of met een schouderband.

Wat neem ik mee?

Eerlijk is eerlijk: ik neem een hoop spullen mee op reis! Zo gebruik ik altijd veel haar producten, zodat mijn haar er zo goed mogelijk uitziet. Ook neem ik vaak veel kleren mee, om leuke foto’s te maken van mijn Instagram. Een grote weekendtas is dus wel een must voor mij! In de weekendtas kun je ongeveer drie rijen maken van bijvoorbeeld kleding. Voor het weekendje weg nam ik ondr andere shirts, een vest twee truien, een jas, sloffen, dikke soffen, een hoop haarproducten en een matrashoes mee. En dat paste allemaal makkelijk in de tas! Wat dat betreft zit er dus een hoop ruimte in de weekendtas.

Nog een keer gebruiken?

De reisset ga ik zeker nog een keer gebruiken! De weekendtas bood veel ruimte, waardoor ik genoeg mee kon nemen. De weekendtas is door een stevige bodemplaat ook erg stevig, waardoor alle spullen goed op hun plek blijven liggen in de tas. Ook de toilettas vond ik door zijn grootte erg handig! Zelf vond ik het iets te groot voor een toilettas, daarom gebruikte ik hem om al mijn haarspullen te vervoeren op een veilige manier (aangezien een product nog wel eens perongeluk open kan gaan of kan gaan leken). Zelfs een grote fles droogshampoo paste hier in, dus ik ga deze toilettas vaak gebruiken om mijn haarspullen mee te nemen!

Neem jij liever een weekendtas of een koffer mee op reis? Leave it in the comments!

Liefs.

8 Comment

  1. Ik neem vaak een koffer mee omdat ik ‘iets op wieltjes vaak makkelijker vindt maar als je met de auto gaat lijkt een tas me dan weer handiger. Die past makkelijker ergens nog tussen heb ik altijd het idee, en dat is wel handig als je altijd te veel meeneemt haha 😉

  2. Wat leuk! Ik heb die weekendtas ook maar dan in het grijs. Ideaal ding! Past meer dan genoeg in. Op vakantie met de auto nemen wij liever zulke tassen mee. Dit past wat makkelijker in de auto. Als we gaan vliegen, kiezen we wel voor een harde koffer.

  3. Ik gebruik ook eigenlijk altijd een trolley en nooit een weekendtas. Puur dat ik dat makkelijk vind met vervoeren… Maar dit zijn echt leuke weekendtassen zeg!

  4. Ik ben zelf meer van de koffers omdat mijn kleding dan beter op zijn plek blijft zitten en daardoor minder kreukt ;). Maar zo’n weekendtas zou ideaal zijn voor 1 nachtje weg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *