About me Info

The influencer life: waar haal ik mijn ideeën vandaan?

Al bijna twee jaar heb ik een Instagramaccount, met momenteel ruim 21000 volgers. Ook blog ik al meer dan een jaar over beauty, fashion en lifestyle. Ik doe dit met veel plezier, maar soms vergt the influencer life wel wat creativiteit. Want waar haal ik al mijn ideeën vandaan?

The influencer life

Elke maandag tot en met vrijdag zet ik verschillende Instagramposts online. Flatlays, outfitposts en close-ups wisselen elkaar af. Op mijn blog post ik zo’n 2-3 blogs per week over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Om al deze content te creëren heb ik alleen wel een open mind en veel creativiteit nodig. De ene blog post ik in enkele minuten, de andere blog vergt weer meer tijd en moeite. Maar hoe komen nou precies mijn ideeën tot stand?

Logo

Waar de beste ideeën tot stand komen

Soms ziet het eruit alsof het leven van een influencer gemakkelijk is. Veel mensen denken ‘Ach, je krijgt gratis producten, maakt er een fotootje van en schrijft er wat over en klaar is kees!’ Nou, ik kan je vertellen: zo makkelijk gaat dit niet! Soms zit ik minutenlang naar mijn beeldscherm te staren en heb ik geen idee wat ik moet bedenken. ‘Wat voor foto moet ik nu weer maken?’ ‘Hoe moet ik de producten neerleggen op de foto?’ ‘Hoe schrijf ik een blog van zoveel woorden?’ Ik wil namelijk wel goede content maken en schrijven. Gelukkig heb ik een goede oplossing gevonden om mijn ideeën te verzinnen. In mijn achtertuin staat namelijk een houten schuurtje waar je mij regelmatig kunt vinden op een comfy bank. Hier komen namelijk mijn beste ideeën tot stand!

ideeën plek

Tips om ideeën te bedenken

Je zult het vast ook wel herkennen. Voor school, voor werk of voor je hobby is het soms moeilijk om nieuwe ideeën te bedenken. In de loop van mijn influencer life ben ik er gelukkig achter gekomen hoe je snel en gemakkelijk ideeën kunt verzinnen. Ik probeer altijd mijn hoofd helemaal leeg te maken als er geen ideeën komen. Ik ga daarom graag in ons tuinhuisje zitten om zo helemaal tot rust te komen. En na een aantal minuten komen vaak de beste ideeën op gang en zit ik meteen druk te pennen om al mijn ideeën op papier te zetten of te schetsen. Het is wel belangrijk dat ik alle ideeën op papier zet, anders kan ik het ook weer snel vergeten. En dat is natuurlijk zonde! Ik ben mijn tuinhuisje erg dankbaar en ik kom hier dus redelijk veel. Hij staat niet alleen leuk in de achtertuin, maar hij helpt mij ook erg bij het verzinnen van ideeën. In de toekomst wil ik ook zeker een tuinhuis in mijn eigen tuin, het liefst een tuinhuis op maat, zodat deze perfect in de achtertuin past. Ik zou het tuinhuis er ongeveer zo uit willen laten zien zoals je kunt zien op de onderstaande foto. Wat mij betreft is dit echt een heerlijk plekje om even tot rust te komen.

tuinhuisje inspiratie

Waar krijg jij de beste ideeën? Heb jij ook net als ik zo’n plek waar jouw beste ideeën tot stand komen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking.

 

10 Comment

  1. Wat een prachtige foto’s. als ik zo’n huisje in de tuin zou hebben staan zou dat zeker meewerken voor mooie inspiratie. Hier altijd drukke kindjes om mij heen. Inspiratie krijg ik door gewoon te leven, het komt vanzelf op mij af, via social media, de krant, mensen om mij heen. Het leven zit vol verhalen.

  2. Wat een fijne plek heb je! Ziet er super uit!! Ik krijg mijn ideeën op de vreemdste momenten, bijvoorbeeld als ik mijn dochter zie spelen of als ik onder de douche sta 🙂

  3. Ik heb altijd de beste ideeën onder de douche en vaak op de dag zelf als er bijna geen tijd meer is om het uit te voeren. Ik werk het beste onder druk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *