Review / Test Sinterklaas

Is het al zo ver?

Het is nog maar net herfst en dat is meteen te merken. Ik ga nog net niet in mijn trui op pad, want was is het alweer nat en koud! Het liefst sla ik de herfst over en ga ik direct door naar de winter. Ik ben namelijk dol op de winter, onder andere door Sinterklaas en kerst. Om alvast in de stemming te komen, review ik een aantal gadgets die goed geschikt zijn om cadeau te doen met Sinterklaas!

MegaGadgets

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Megagadgets met een aantal leuke gadgets die ik mocht uittestten. In deze blog laat ik jullie dus twee leuke gadgets zien: een maze cube en een onbreekbare drone Op MegaGadgets vindt je ook al een Sinterklaas pagina die vol staat met nog meer leuke cadeaus (voor Sinterklaas, of gewoon voor leuke gadgets).

Maze cube

Laten we beginnen bij deze leuke, maar misschien toch wel irritante gadget! De maze cube is een doolhof in de vorm van een vierkant, waarbij het het doel is om een stalen balletje heel het doolhof door te leiden tot het einde. Klinkt makkelijk, maar is het niet! Na veel pogingen het doolhof door te komen en door rustig te doen, is het mij uiteindelijk een paar keer gelukt om tot het einde van de maze cube te komen.

De maze cube is wel echt een succes onder iedereen die de maze cube wilt proberen. Iedereen wilt de maze cube proberen en blijft daarna net zo lang bezig, tot het balletje bij de finish is. Zo kun je jezelf of anderen uren lang vermaken!

Onbreekbare drone

Een onbreekbare drone? Dat kan toch niet? Nou, deze drone van MegaGadgets komt daar volgensmij wel heel erg bij in de buurt! De drone heeft een heel werk om zich heen, waardoor hij een stootje goed kan verdragen. Ik heb de drone al een aantal keer uit de lucht proberen te slaan, maar dat is mij helaas nog niet gelukt.

De drone is makkelijk te besturen en is heel stabiel. Als je de drone laat opstijgen en hem dan op een plek blijft hangen, blijft hij ook echt stil hangen. De drone kan snel vliegen en loopings maken. Dit viel dan ook niet alleen mij op! Toen ik de drone testte en mensen dit zagen, kreeg ik gelijk meerdere keren de vraag waar deze goede drone vandaan kwam. Wat dat betreft is de drone dus zeker een eyecatcher en aanrader om mee te vliegen!

Zou jij deze gadgets willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *