Review / Test

Je eigen hoesje ontwerpen!

Ik heb een hele verzameling telefoonhoesjes, maar mijn favoriete hoesjes zijn toch wel mijn zelfontworpen hoesjes. In deze blog laat ik weer een van mijn zelfontworpen hoesjes zien, dit keer een hoesje van Hoesjesmaken.nl!

Hoesjesmaken.nl

Bij Hoesjemaken.nl kun je zelf een hoesje ontwerpen. Dit kan voor een aantal toestellen van Apple, Samsung, Huawaii, Sony, LG, BQ en Meizu. Hierbij kun je weer uit verschillende modellen kiezen, bijvoorbeeld een hardcase, softcase, bookcase of een houten hoesje! Zelf wilde ik een thoughcase hoesje ontwerpen voor mijn iPhone 6. De tough case bestaat uit twee delen die de juiste bescherming bieden voor de iPhone 6. De dubbele laag bescherming is bestand tegen schokken en krassen.

Het ontwerpen

Het ontwerpen bij Hoesjemaken.nl gaat heel gemakkelijk! Je kiest een afbeelding uit je gallerij, waarbij je nog tekst en stickers kunt toevoegen. Na het ontwerpen klik je op het winkelmandje en kun je het hoesje zo bestellen! Hierbij heb je de keuze uit een aantal verschillende verzendmethodes, waarbij het pakketje bij de ene verzendmethode sneller in huis zal zijn dan bij de andere verzendmethode.

Thoughcase hoesje

Eenmaal binnengekomen, zat het hoesje leuk ingepakt in een mooie enveloppe. Mijn opdruk was vrij goed gelukt, hij was van vrij goede kwaliteit! Het hoesje bestaat uit een binnenste grijze laag en een lossere hardcase, voor de optimale bescherming. Zelf vind ik het grijze gedeelte niet heel mooi, jammer genoeg stond er niet op de site vermeld dat de binnenkant grijs was. Ik had zelf liever een witte binnenkant gehad. Als het hoesje eenmaal om je telefoon zit, kun je hem beter lang laten zitten. Door de dubbele laag is het heel lastig om het hoesje gemakkelijk van je telefoon af te krijgen. Dat werkt dus helaas wat minder goed.

Bescherming?

Door de dubbele laag wordt je mobiel wel wat dikker, maar dat vind ik niet heel erg. Het hoesje is erg stevig en dik, waardoor ik zeker weet dat mijn telefoon goed beschermd wordt. De opdruk van het hoesje blijft daarnaast lang goed zitten zonder te vervagen of te verkleuren, waardoor je lang plezier kunt hebben van dit hoesje!

Vindt jij het leuk om je eigen telefoonhoesjes te ontwerpen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

4 Comment

  1. Ik weet nooit zo goed wat ik voor ontwerp op een hoesje moet zetten, daarom koop ik liever kant en klare hoesjes. Al vind ik dit er wel leuk uitzien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *