About me How to... Tips & Tricks

Jonge onderneemster opgelet! Wil jij je dromen najagen?

Ben jij een jonge dame en droom jij er van om onderneemster of zakenvrouw te worden? Maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Dan is deze blog helemaal geschikt voor jou! In deze blog help ik jullie graag een handje, door wat meer over dit onderwerp te schrijven.

Moeite met je eigen droom na te jagen

Iedereen heeft dromen, maar soms is het lastig om je dromen na te jagen. Zo wilde ik graag anderhalf jaar geleden beginnen als ondernemer, namelijk door een Instagramaccount en een blog op te zetten. Ik was toen nog maar 16, dus ik was nog best jong. Mijn vrienden en familie vonden het opzetten van een Instagrampage een leuk idee, maar mijn omgeving stond niet bepaald achter het starten van een blog. Je komt hierdoor veel in contact met bedrijven en dus moet je goed kunnen ondernemen. ‘Heb je daar wel tijd voor?’, ‘Kun je wel ondernemen?’, ‘Hoe word je succesvol?’ en ‘Is het wel echt wat voor jou?’ waren een aantal van de vragen die ik kreeg en waar ik zelf ook geen antwoord op wist. Het ondernemerschap zat wel in me, maar ik deed er niets mee. Ik wist niet waar ik moest beginnen en hoe ik het aan moest pakken. Na een halfjaar Instagrammen is het ondernemerschap toch weer in me naar boven gekomen en ben ik toch begonnen met bloggen, waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Onderneemster begin!

Young Lady Business Academy

Op 12 september 2016 schreef ik toch mijn eerste blog. Ik weet dus zelf maar al te goed hoe moeilijk het is om te beginnen met onderneemster te worden. Waar begin je? Hoe pak je het aan? Hoe word je succesvol? Gelukkig kan Elske Doets, de Zakenvrouw van 2017, daar een handje bij helpen. Zij heeft speciaal voor jonge dames de Young Lady Business Academy opgericht voor ondernemerschap op allerlei gebieden.

Onderneemster krijgt les

Bij de Young Lady Business Academy krijg je gratis een week lang interessante trainingen en opdrachten om je te inspireren, motiveren en op weg te helpen naar succes. Het hele programma kun je hier vinden. De Academy is geschikt voor young ladies vanaf 15 t/m 24 jaar en alle leerniveaus zijn welkom. Woon je ver weg? Geen probleem! In dat geval wordt er onderdak aangeboden.

Onderneemster kandidaten op een rij

Onderneemster aan tafel

Onderneemster worden? Schrijf je in!

Je kunt je hier gratis inschrijven voor de Young Lady Business Academy. De beste inzendingen worden uitgenodigd voor het geven van een pitch van 3 minuten bij Elke Doets. De ladies met de beste pitch worden vervolgens uitgenodigd om 1 week lang de Young Lady Business Academy te volgen in de periode van maandag 27 november t/m vrijdag 1 december 2017. De allerbeste Young Lady Business Case krijgt de gelegenheid om 4 dagen lang met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar een bestemming in de USA of Canada in maart 2018, hoe gaaf is dat! Zo gaat Elske Doets op dit moment met de winnares van de eerste Academy, Freddie, op reis naar Canada (Vancouver en Victoria), waarbij zij andere power vrouwen in Canada gaat ontmoeten. Op de site van Elske Doets kun je nog verdere details vinden.

Wil jij je droom volgen en spreekt de Young Lady Business Academy je aan? Schrijf je dan hier gratis in voor de tweede Academy! Wees er snel bij, want 5 november sluit de inschrijving.

Liefs.

Deze blog is geschreven in samenwerking met YLBA.

 

10 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *