Fashion Review / Test WIN!

Een houten JORD horloge + WIN!

Horloges: kun je er ooit genoeg hebben? Ik heb al een heel aantal horloges en telkens komen er weer andere bij. Elk horloge past namelijk wel weer bij een andere outfit! In deze blog laat ik mijn nieuwste houten JORD horloge zien, die ik dit keer niet zelf houd…

JORD Watches

JORD Watches heeft een groot scala aan handgemaakte houten horloges voor mannen en vrouwen. Elk horloge heeft kleine details, die het horloge uniek maken. Ik zag een hoop mooie horloges op de site staan, maar eentje sprong er echt uit. Dit keer niet een horloge voor mijzelf, maar voor mijn vriend! Daarom koos ik ervoor om dit horloge voor mijn vriend uit te kiezen.

Dover Koa & Black

Ik koos voor het Dover Koa & Black horloge. Dit horloge is gemaakt van het houtsoort Koa, een wat donkerder soort horloge. Daarnaast heeft het horloge wat zwarte details, wat het een wat rauwer uiterlijk geeft. Bij dit horloge zit er een doorzichtige wijzerplaat, waardoor je het mechanisme van het horloge kan zien. En dat ziet er heel gaaf uit! Een gouden “wieltje” draait snel rond en drijft het horloge aan.

Watch Box

Bij dit horloge zat ook een Cedar Humidor Watch Box, een prachtig houten opbergdoosje. De deksel hiervan zit vast met een magneetje, waardoor hij altijd goed sluit.

Allereerst zit er in het doosje een kussentje, waar het horloge omheen zit. Onder dit kussentje zit ook nog ruimte om wat papieren (zoals garantie e.d.) op te bergen.

Onderin het doosje zit er nog een laatje die je op het eerste oog niet goed ziet. Ook dit laatje slaat door middel van magneetjes. Ik heb in dit laatje een poetsdoekje en een stift op oliebasis (voor de verzorging) gedaan, zodat ik altijd het horloge kan schoonmaken of bijhouden als dat nodig is.

Details

Aangezien dit horloge een cadeautje was voor mijn vriend, heb ik het horloge nog laten graferen. Achterop het horloge staat namelijk de datum ’20 april 2014′ gegrafeerd (de dag dat we een relatie kregen). Dit maakt het horloge net wat persoonlijker en specialer. In het horloge zitten ook nog een hoop andere details, zo staan er cijfers rondom de wijzerplaat wat het horloge weer specialer maakt.

Houten horloge

Voor het horloge zijn geen batterijen nodig, want je kan hem zelf opwinden. Als je het horloge hebt opgewonden, kan hij zo’n 36 uur mee. In principe kan je het horloge heel de dag door opwinden, door het horloge te dragen. Dan laadt hij zichzelf automatisch op. Super handig! Mijn vriend is heel blij met het horloge en hij draagt hem elke dag. Wat dat betreft is het dus een goed cadeau geweest!

Winactie!

Wil jij nu ook een horloge van JORD? Voor jezelf? Of voor je partner, een vriend(in), je vader, je moeder, je opa, of oma… Dat kan! Klik op deze link, dan maak je kans op een JORD horloge! Hier hoef je alleen je e-mailadres (waar je op de hoogte wordt gehouden voor de winactie), je geslacht, je favoriete horloge en Instagramnaam te noemen. Easy! Doe je ook mee? Dat kan nog tot 9 decemeber 23:59!

Wat vind jij van het Dover Koa & Black horloge wat ik voor mijn vriend heb uitgekozen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

10 Comment

  1. Ik heb al vaker houten horloges voorbij zien komen maar het is niet zo mijn ding. Ik ben echt van de zilveren sieraden.

  2. Ik vind de horloge werkelijk heeeeel erg mooi. Origineel ook zo van hout en dat je het kunt opwinden. Ik had er nog nooit van gehoord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *