Beauty Food Health Review / Test

JouwBox: Ralph Moorman’s Favourites

Afgelopen week ontving ik de JouwBox. In deze box vind je allerlei verschillende producten die voldoen aan de strenge criteria van Ralph Moorman, Levensmiddelentechnoloog die een Hormoonprogramma draait. In deze blog zal ik de box unboxen!

Het ontstaan van de JouwBox

In het Hormoonfactorprogramma draait leefstijl vooral om voeding, training en stress. Dit is al een sterk fundament, maar om de Hormoonfactorleefstijl echt compleet te maken is het ook van belang om te kijken welke producten je gebruikt voor je huid, haar, tanden en tandvlees. Ook via deze producten kunnen ongewenste stoffen in en op je lichaam terecht komen die de hormonale balans schaden en/of voor onnodige klachten en irritatie kunnen zorgen. Om de juiste producten uit te kiezen is het lastig om de ingrediëntenlijst te ontcijferen als je hier geen achtergrond in hebt. Om het allemaal een stuk makkelijker te maken heeft Ralph Moorman de Ralph Moorman Favourites bedacht. In deze box zitten zijn favoriete producten die helemaal voldoen aan mijn strenge criteria.

JouwBox

In de Jouwbox zitten dit keer 12 producten met een totaalwaarde van 125. De producten zijn vooral gekozen in de categorieën voeding, mond, haar, huid en suppletie (supplementen). Deze box is hier te verkrijgen voor slechts 39!

Voeding

Onder deze categorie is de LoveChock chocoladereep te vinden. In deze reep zit maarliefst 94% cacao, waardoor deze chocoladereep verantwoord is om te eten. Je moet hier wel van houden, omdat het best een uitgesproken smaak is. Gelukkig zorgen de dadels in deze reep ervoor dat het net iets lekkerder wordt!

Ook zit de Golden Milk thee in deze box. Deze Golden Milk kruidenmix zorgt voor een optimaal gezondheidseffect, de beste smaak en het meeste gemak. Hier zit ook een lekker recept bij.

Mond

Bij deze categorie vind je onder andere de Traay lippenbalsem in de vorm van een appelsmaak. De lippenbalsem is vloeibaar en daardoor makkelijk op te smeren. Maar wat een heerlijke geur en smaak heeft deze lippenbalsem! Ik ben fan!

Ook zit er in de Jouwbox nog de natuurlijke tandpasta van Oolabo. In deze tandpasta zit geen fluoride. Fluoride kan namelijk een negatieve bijwerking hebben op het lichaam. In deze tandpasta is de fluoride vervangen door het onschadelijke hydroxyapathiet.

Haar

Onder deze categorie valt onder andere de Erica Herbal Styling Gel. Deze haargel belooft gemakkelijk aan te brengen zijn en geen gelresten achter te laten. Ik heb deze gel uit laten testen door mijn vader en hij was erg tevreden! De gel brengt fijn aan, houdt het haar lang en goed in model en zorgt er voor dat er geen gelresten acher blijven.

Ook vind je in de JouwBox nog de Rosalphina natuurlijke shampoo die uit de Alpen komt. Deze shampoo is geschikt voor een rode en droge hoofdhuid. De shampoo ruikt heerlijk en zorgt er zeker voor dat de hoofdhuid wat gekalmeerd wordt. Een fijn product dus!

Huid

Wat mij meteen opviel was de WeLovePlanet deodorant. Deze deodorant zit in een blikje, waardoor er van je wordt verwacht dat je de deodorant zelf opsmeert met je vingers. Zelf vind ik dit niet heel fijn. Ik heb namelijk liever geen deodorant en/of zweet op mijn handen. Niet dat ik zo erg zweet, maar ik had toch liever de deodorant in de vorm van een stick.

Ook zat er in de box een Facial Detox Purifying Recovery masker van Mudmasky. Dit masker helpt je huid te ontdoen van toxinen en bacteriën, zonder je huid kurkdroog te maken.

Witch Hazel van Natural Heroes wordt al eeuwenlang gebruikt door de Indianen. Witch hazel versterkt de huid en door de samentrekkende werking verfijn je de poriën, waaardoor mee-eters en puistjes minder kans krijgen en je een mooie egale huid krijgt. Ook helpt dit masker om je huid strakker te maken en fijne lijntjes te verhelpen.

De Himalaya Magnesium Spray helpt je gezond te blijven. Je kan deze spray gebruiken bij inspanning, vermoeidheid, hoofdpijnen, menstruatieklachten, depressie, artritis, reuma, spierpijn, enz.

Suppletie

Onder de categorie suppletie vind je de Chi Spirulina tabletten in de box. Spirulina is een algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Spirulina is zeer voedzaam en bevat van nature meer dan 50 vitale voedingsstoffen. Regelmatig gebruik van de tabletten versterkt je natuurlijke weerstand en geeft je meer energie.

Tot slot zat er nog een Sportbay sportelastiek in de box. Dit elastiek is thuis te gebruiken voor spieroefeningen voor je buik en billen. Ik vind hem zelf erg fijn in gebruik en gebruik hem regelmatig om weer een beetje in shape te komen voor de zomer!

Wat vind jij van de JouwBox? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Ik vind het er goed uitzien. En het lijkt me ook handig en overzichtelijk om op die manier producten bij elkaar te hebben die allemaal voldoen aan dezelfde criteria.

  2. Wat heerlijk zo’n gezonde box met allemaal natuurlijke en goede producten erin. Ik ben wel erg benieuwd naar die magnesium spray en de werking hiervan.

  3. het ziet er echt wel als een leuke box uit eigenlijk!
    allemaal dingen ook die ik niet echt ken, dus fijn om zo dan dingen te leren kennen

    liefs
    Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *