About me Review / Test

Keeping Memories

Ik ben dol op het bewaren van herinneringen op allerlei manieren. Onlangs ben ik naar Italië geweest, waar ik meer dan genoeg herinneringen aan heb. Ik wil deze zeker niet vergeten, dus wilde ik graag een canvas maken met een foto die typerend was voor mijn vakantie in Italië.

Door www.fotofabriek.nl kreeg ik een canvas van 20×30 cm aangeboden met een foto naar keuze. Op dit aanbod ging ik natuurlijk graag in, omdat ik net van Italië terug ben. In Venetië heb ik de kans gehad om de meest mooie foto’s te maken, dus heb ik hieruit deze foto gekozen.

Deze foto heb ik gekozen, omdat er veel roze tinten in zitten. Aangezien roze mijn lievelingskleur is, springt deze foto er meteen voor mij uit. Het bruggetje dat boven het kanaal te zien is, is typerend voor Venetië. Deze foto past dus helemaal bij mijn vakantie. Deze foto leek me ook geschikt voor de nieuwe optie ‘Premium’ bij Fotofabriek. Je foto wordt hierbij gedrukt op extra stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Er worden 12 kleuren gebruikt, waardoor de verschillende roze tinten beter tot stand kunnen komen. Dankzij deze diepe kleuren komen details echt tot leven en heb je een veel mooiere canvas!

Bij de canvas springen de kleuren er inderdaad goed uit. De foto op canvas is van hoge kwaliteit, van pixels is geen sprake. De canvas voelt stevig in verhouding met ‘normale’ canvassen.

Zelf heb ik er voor gekozen om mijn canvas op een uitsteeksel van de schoorsteen. Dit gedeelte is wit, dus dit staat mooi in contrast met de kleuren van de foto. Hierdoor valt de canvas goed op in mijn kamer.

Vanaf 12,99 kun je al je hier als je eigen canvas laten maken, wat ik heel goedkoop vind! Een gepersonaliseerde canvas is zeker een aanrader, vooral als je ervan houdt om je herinneringen vast te leggen.

Lijkt jouw een gepersonaliseerde canvas wat? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Ik vind dit zeker mooi. Een vriendin van mij heeft van elk jaar met haar kinderen een fotoalbum gemaakt, en heeft dat trouw elk jaar bijgehouden. Dat zijn ook prachtige herinneringen.

  2. Prachtige foto! En hij staat mooi op de muur. Je hebt gelijk dat dat niet duur is. 🙂 Ik moet er ook nog eentje laten maken, dus ik ga eens kijken.

  3. Ik zou zelf ook heel graag een canvas laten drukken. Maar ik heb zo nog niet dat perfecte plaatje dat precies past op de plaats waar ik de canvas wil.. Nog even wachten dus op het perfecte plaatje.

  4. Ook ik vind het geweldig herinneringen vast te leggen op foto en film. De bedoeling is per jaar een fotoalbum te maken. Tot nu toe ben ik er alleen niet aan toegekomen. Wel hebben we een aantal op canvas van de kinderen aan de muur hangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *