Beauty Review / Test

Kennismaken met LOOkX

Op mijn blog heb ik al eens eerder over het beautymerk LOOkZ geschreven. Ik merkte dat het nog niet zo’n bekend merk was, dus daar wil ik verandering in laten brengen! In deze blog laat ik je kennis maken met een aantal (nieuwe) LOOkZ producten. Kijk je mee?

In december maakte ik kennis met het merk LOOkX en ik was meteen ethousiast! In de styletonebox van december ontving ik mijn eerste lippenstift van LOOkZ. Hierover kun je meer lezen in deze blog.

In februari ontving ik twee andere LOOkX producten in een Beauty Box. Dit keer weer een lippenstift, maar deze een tintje rozer. Echt mijn favoriet! Ook ontving ik een mooie blauwe eyeliner. Over deze producten kun je in deze blog lezen.

In maart maakte ik weer kennis met een nieuw product van LOOkX in de Styletone Box. Dit keer een blending brush, die ook zeer fijn in gebruik is. Hierover lees je meer in deze blog.

Onlangs mocht ik weer kennis maken met twee nieuwe producten van LOOkX. Dit keer een paarse eyeliner en derma skin polish pads. Allereerst de paarse eyeliner. Paars is voor mij een vrij uitdagend kleurtje, ik zou dit eigenlijk alleen dragen op feestjes.

De eyeliner heeft een goede pigmentatie en blijft lang zitten. Zeker een aanrader dus!

Dan de derma skin polish pads. Dit product was voor mij nog vrij nieuw. Deze pads zijn bedoeld om rimpels, pigmentatie en huidschade te verwijderen voor een gezonde look van je huid. Ik heb zelf een gevoelige huid, dus ik moet het tweemaal per dag gebruiken.

De pads zijn best vochtig, als je het over je gezicht haalt is je gezicht vrij nat. Voor mijn mening zijn ze iets te nat. De pads hebben een vrij sterke geur, je moet deze echt niet in je ogen krijgen (dan zullen ze behoorlijk branden). In het potje lijkt het alsof er weinig pads zitten, maar ze zijn vrij dun. Uiteindelijk zitten er best nog veel pads in.

Ik heb dit product al een aantal weken gebruikt en ik merk duidelijk verschil! Omdat ik nog maar 18 ben, kan ik weinig zeggen over het gedeelte over rimpels. Wel merk ik dat mijn huid veel zachter is. Ook glanst mijn huid meer, je ziet duidelijk dat het gezonder is geworden door het gebruiken van dit product! Ik zou dit product dus zeker aanraden.

Na het testen van verschillende soorten producten van LOOkX, kan ik toch echt wel zeggen dat dit een heel goed merk is! LOOkX heeft voor elk product een redelijke prijs en je krijgt zeker waar voor je geld. Hierom zou ik LOOkX echt aanraden. Het is zeker de moeite waard om eens een product van LOOkX te proberen. Zou jij wel eens een product van het merk LOOkX willen testen? Leave it in the comments!

Liefs.

12 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *