Beauty Review / Test

Kennismaken met nieuwe merken!

Een paar weken terug ontving ik een perspakketje van FS Agency, waar allerlei verschillende soorten producten in zaten. Hierdoor maakte ik kennis met een aantal nieuwe merken. In deze blog laat ik jullie ook graag kennismaken met deze nieuwe merken!

FS Agency

Zoals ik al zei, onlangs ontving ik een leuk pakketje van het PR bureau FS Agency. Hierin zaten producten van Ultrasun, Grahams, Acqua Colonia en Zenner! Dit betreft zonbeschermig, natuurlijke producten en een geurtje. In deze blog test ik al deze producten, dus lees vooral snel verder!

Ultrasun

In het perspakketje zat een SPF 30 zonbescherming. Dit product is bedoeld voor je gezicht en werkt als moisturising en zonbescherming. Het product is geschikt voor een gevoelige huid, wat mij goed uitkomt aangezien mijn gezichtshuid enorm gevoelig is. De SPF 30 is water resistant en bevat onder andere geen parfum, minerale oliën en siliconen. Klinkt dus erg goed! Deze hoog beschermende gezichtscrème heb ik nog niet uitgetest, ik wil deze graag bewaren voor mijn vakantie in Spanje deze zomer. Met de enorm hoge zonkracht daar, is het een goed moment om dit product te testen!

Grahams

In het pakketje zaten ook twee producten van Grahams: een Daily Facial Gel Cleanser en een lipbalsem. De Daily Facial Gel Cleanser is vrij van parabenen, alcohol en sulfaat. Hierin vind je onder andere groene thee, aloë vera en komkommer. De Grahams Daily Facial Gel Cleanser reinigt en zuivert de huid, verhelpt oneffenheden, reinigt de poriën, kalmeert de huid en verwijdert overtollige oliën en (waterproof) make-up. Ook dit product is weer ideaal voor mijn gevoelige huid, omdat ik voor het eerst in tijden geen last heb van een allergische reactie op een cleanser.

Dan nog de lipbalsem. Deze kreeg ik in frambozensmaak, waardoor hij heerlijk ruikt! Deze lipbalsem heeft 99% organische ingrediënten, waaronder kokosolie, bijenwax en organische frambozensmaak. De lipbalsem hydrateert goed, waardoor ik geen last meer heb van droge lippen. De frambozensmaak gaat wel wat verloren als je de lipbalsem opsmeert, maar mij maakt dit niet veel uit. Ook hier ben ik erg enthousiast over!

Acqua Colonia

Ook zaten er nog twee producten van Acqua Colonia in het perspakketje: een lemon & ginger eau de cologne natural spray en een lemon & ginger refreshing body spray. Jammer genoeg ben ik niet zo dol op een lemon & ginger eau de cologne, daarom ben ik niet zo’n fan van het geurtje. Wel vind ik het een lekker luchtje voor de refreshing body spray. Deze spray ruikt erg verfrissend, dus deze vind ik wel fijn om te gebruiken!

Zenner

Tot slot zaten er nog een aantal haarproducten in het perspakketje van Zenner. Allereerst kreeg ik een heel aantal haaraccessoires: klipjes, elastiekjes en mooie accessoires voor in je haar. Zo vind ik de accessoires met steentjes of pareltjes er erg mooi uit zien! Het haarbandje is zeker weten mijn favoriet!

Ook kreeg ik nog een haarborstel van Zenner, die ook wel bekend staat als de beste anti-klit borstel. Deze borstel belooft je haar zeer gemakkelijk en pijnloos te ontklitten. Aangezien mijn haar ruim 75 centimeter lang is, heb ik erg vaak last van klitten. Ik moet mijzelf dus ook regelmatig pijnigen, door mijn haar flink uit te borstelen (waarbij ik meteen erg veel haar verlies). Bij deze borstel is dit gelukkig een ander verhaal. Door de omhulde nopjes, gaat de borstel gemakkelijk en pijnloos door je haar. Deze borstel is dus zeker mijn favoriet!

Kende jij deze merken al? Zo ja, wat zijn jouw ervaringen hiermee? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Van al die merken ken ik eigenlijk alleen Zenner, al heb ik daar zelf geen ervaring mee. Acqua Colonia lijkt me een leuk merk! En mij lijkt het juist een lekkere geur, en zoals je zegt, verfrissend. Verkopen ze dit merk bij bijvoorbeeld Etos?

  2. De meeste merken kende ik nog niet. Eigenlijk alleen Zenner van de haar accessoires die ik vaak bij de Kruidvat zie. Ik heb nog niet veel producten van dat merk gebruikt, omdat ik mijn haar vaak of in een knot draag of een korte bob heb.

  3. F. Halsema”s artikel verscheen gisteren in Trouw. Hoewel ik kan zien hoe zij denkt dat de rechtse partijen iedeeen van links hebben overgenomen, ben ik niet altijd eens. In feite, sommige van haar beweringen zijn nogal overdreven. Wij hebben nooit zoveel nieuwe partijen gehad, zowel links als rechts. De meeste zijn uit andere partijen afkomstig. En zij hebben originele ideeen meegenomen van hun vroegere partij. Zodat er is niets echt nieuw. Alleen wat oudere iedeeen overnemen en extremer maken, om het aantrekkelijk te maken voor hun nieuwe ledenDie meer extreem rechts of links willen, om dat dit nu de “tijd van de populisten zou zijn. Om mee te doen in je vriendenkring of met je collega”s, moet je exact denken als zij dat doen; je moet fel tegen de andere kant zijn, en moet je ieder woord aanbieden van je nieuwe partij leider Soms kan je lachen tegen dit domme gedrag van de schapen. Ik ben blij dat wij nog steeds onze oude stabiele partijen hebbenmet veel vrouwelijk ministers en leden. Femke, je had niet Groen links als leider niet moeten verlaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *