Uncategorized

Kinetics Autumn Nail Polish Collection

Over een paar dagen is het alweer herfst, dat betekent dat de complete kledinggarderobe weer gaat worden omgewisseld. En daar horen natuurlijk ook nieuwe kleuren nagellak bij! In deze blog test ik de Autumn 2018 collectie van Kinetics.

Originailz.be

Originailz.be heeft een groot aanbod aan nagelverzorging. Zo verkopen zij onder andere Kinetics nagellak. Dit is een professioneel merk met veel soorten nagellak. Van Originailz ontving ik de Autumn 2018 collectie, bestaande uit 8 herfstige kleuren en een bijhorende topcoat.

Topcoat

Laten we beginnen bij een onmisbare soort nagellak: de topcoat! “Officieel” is een topcoat bedoeld om bovenop je nagellak aan te brengen, zodat deze langer blijft zitten. Een topcoat is ook ideaal om onder je nagellak te smeren bij wat fellere kleurtjes, zodat deze niet in je nagels trekken. Uiteraard zorgt alleen een laagje topcoat op je nagels ook al voor een mooie look!

Milky Almond

Toen ik deze nagellak opdeed, dacht ik meteen “Wow!” Wat een prachtig kleurtje is dit zeg! Het is echt een beetje een nude kleurtje, die ook heel mooi zal staan bij een matte nude lippenstift. Deze nagellak geeft enorm goede dekking, waardoor één laagje nagellak al voldoet voor mooie nagels.

Cappuccino Cream

Dit is echt een perfect herfstig tintje. Deze nagellak is een mix van bruin en grijs dat erg mooi staat bij alle huidtinten! Ook deze nagellak heeft weer een erg goede dekking, dus bij deze teint volstaat één laagje nagellak ook al voor mooi uitziende nagels.

Creamy Pink

Roze, mijn lievelingskleur. En dus ook een kleur die wat mij betreft altijd kan! Deze vrolijke kleur is zeker eens leuk voor de afwisseling in de herfst. Zo kun je een roze kledingstuk aantrekken, maar ook kun je gaan voor een groter contrast door bijvoorbeeld een donkere teint aan te trekken.

Deep Dark Red

Dit is “de” kleur van dit seizoen. Zo past deze kleur perfect bij een zwart jurkje. Deze dieprode tint heeft een erg luxe uitstraling, waardoor je nagels er wat mij betreft mooi verzorgd uitzien.

Raspberry red

Deze kleur nagellak is zeker ook een van mijn favorieten! De teint doet me een beetje denken aan kersen. Deze nagellak heeft wat mij betreft een erg luxe uitstraling en deze kleur is ook weer perfect voor de herfst!

Earthy Cocoa Brown

Toen ik deze nagellak opdeed, dacht ik meteen aan een lekkere chocoladereep. Wat een tof kleurtje is dit! Ik draag normaal niet vaak bruine nagellak, maar dit kleurtje ben ik zeker van plan om te gaan dragen.

Slate Grey

Dit is volgens Kinetics het nieuwe neutrale kleurtje. Perfect voor de grijzere dagen in de herfst. Deze kleur zal heel leuk staan bij leren kledingstukken zoals een leren jasje. Deze grijs is goed te combineren bij allerlei herfstige outfits!

Dark Teal

Last but not least, Dark Teal. Normaal ben ik nooit zo van blauwe nagellak, maar deze kleur is een mooie balans tussen blauw en groen. Door bepaalde lichtval krijgt deze glimmende nagellak ook weer andere tinten, wat een leuk effect geeft. Een voordeel aan deze nagellak: hij trekt niet snel in je nagels. Normaal gebeurd dit wel vrij snel met blauwe nagellak, maar bij deze heb ik daar geen last van. Ideaal!

Wat mij betreft zijn de nieuwe kleuren nagellak van Kinetics zeker een aanrader! Ze hebben elk stuk voor stuk een goede dekking, zijn makkelijk in gebruik en blijven vrij lang mooi zitten. Daarnaast zijn de kleurtjes ook perfect voor de herfst! Wat vind jij van de Autumn 2018 collectie? Leave it in the comments!

Liefs.

 

10 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *