Uncategorized

Klaar voor de zomer met My Jewellery

De temperaturen van deze week worden erg hoog, dus is het tijd om helemaal klaar te worden voor de zomer! In deze blog laat ik een aantal items van My Jewellery zien waarmee ik helemaal klaar ben voor de zomer!

Op reis naar Italië

Woensdag en donderdag lopen de temperaturen hoog op! Ik zal er maar alvast aan moeten wennen, want ik ga bijna naar het warme Toscane in Italië. Tijdens mijn reis in Italië wil ik er natuurlijk ook leuk en zomers uitzien, dus heb ik een aantal items uitgezocht bij My Jewellery  om helemaal klaar voor de zomer te zijn!

Zomerse outfit

Laten we beginnen bij mijn zomerse outfit. Ik ben dol op streepjes in kleding, dus ik was meteen weg van dit shirtje! Het shirtje heeft ook een vrij dunne en lichte stof, waardoor dit shirtje ideaal is voor de zomer. De rok heeft een vrij mooie lengte, waardoor deze ook helemaal summerproof is. Deze look behoort zeker tot mijn favoriete vakantie outfit!

Matching hairlook

Een hairlook die matcht met je outfit, hoe leuk is dat? Omdat ik zulk lang haar heb, draag ik mijn haar vaak vast in de zomer zodat ik het wat minder warm heb. Daarom koos ik een scrunchie in dezelfde kleur als mijn rok. Met de scrunchie kan ik een staart of knot maken, waardoor mijn hairlook matcht met mijn outfit!

Summer essentials

Toevallig kreeg ik onlangs een blogbox (waar deze week een blog online over komt) waar een aantal items in zaten van My Jewellery. Hiermee kon ik mijn tweede outfit helemaal afmaken! Bij mijn tweede outfit draag ik weer een streepjesshirt, dit keer met roze streepjes. Aan mijn zonnebril heb ik heel handige en fleurige koortjes hangen, zodat ik mijn zonnebril niet snel zal verliezen. Tot slot draag ik hierbij nog de kleurrijke oorbellen van My Jewellery, die mijn look helemaal afmaken!

Wat vinden jullie van de items die ik heb uitgezocht bij My Jewellery? En ga jij nog op vakantie deze zomer? Leave it in the comments!

Liefs.

8 Comment

  1. Leuk om te zien hoe je de accessoires bij elkaar hebt gekregen. Hou je de matches aan op deze manier? Of durf je t-shirts, broeken en sieraden ook in andere combinaties te dragen?

  2. super leuk deze items. helaas geen vakantie voro ons dit jaar, maar hier was t de afgelopen dagen al tropisch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *