Beauty Christmas Review / Test

Kleur de Kerst

In de vorige blogs kon je al lezen over cadeautips en hoe ik mijn haar style op kerst. Maar: er mist nog een blog over make-up. Daarom laat ik jullie in deze blog een aantal beautyproducten voor de feestdagen zien uit de Etos Limited collectie.

Etos Limited Edition collectie

Less is more? Niet tijdens de feestdagen! Etos heeft speciaal voor deze maand een eigen limited edition december assortiment. De collectie bestaat uit elf beauty producten, waarmee je jezelf een prachtige look kunt aanmeten. Met deze producten kun je niet alleen een feestelijke look maken, de producten zien er zelf ook prachtig uit! In deze blog zal ik zes beauty items uit de collectie laten zien.

Face Palette

Laten we beginnen met het Face Palette. Met dit palette heb je alles in huis om een gehele gezichtslook te maken. Het palette heeft vier kleuren oogschaduw, twee kleuren blushes en een highlighter.

Het palette heeft een wat rozige tinten, waar ik zelf erg van houd. Maar met dit palette kun je alle kanten op gaan! Je kunt gaan voor een natural look, met bijvoorbeeld roze tinten en zandkleur. Ook kun je gaan voor een wat meer heavy look, zo kun je met dit palette een smokey eye maken. Of je van natural of een heavy look lijkt, met dit palette kun je zeker een look maken die bij je past!

Bronzing Palette

Met dit palette kun je de vormen van je gezicht nog mooier laten uitkomen. Aan de ene kant van het palette zit een bronzer met subtiele sparkle, om je look net wat feestelijker te maken. Aan de andere kant van het palette zit een highlighter voor extra glow. En beide zien er prachtig uit!

Lipstick ‘Santa’s Helper’

Met deze klassiek rode kleur, zit je altijd goed. Deze superzachte lippenstift verzorgt en beschermt je lippen door de crème structuur. Hierdoor is de lipstick ook meteen heel fijn om aan te brengen.

De lipstick is goed gepigmenteerd voor een intense kleur. Zo zien je lippen er prachtig uit, maar blijft de lipstick ook lang zitten. Geen zorgen dat je je lippen even moet bijwerken dus!

Lipstick ‘Sparkle Away’

Met kerst mag je wat mij betreft zoveel mogelijk sprankelen! Deze lipstick dient als een soort gouden glitter topcoat over je lippenstift voor een extra feestelijk effect. Van zichzelf geeft de lipstick dus weinig kleur en glitter af. Maar dit staat wel heel gaaf over bijvoorbeeld de Santa’s Helper lipstick! Na een paar keer de lipstick over je lippen gehaald te hebben, zien je lippen er helemaal christmasproof uit!

Shimmering Drops

Shimmering Drops worden ook wel ‘Drops of Heaven’ genoemd. Als je met dit product een drupje op je lippen of gezicht laat vallen, komt er een mooie glans tevoorschijn.

De hoeveelheid kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Zelf probeerde ik eens een grote hoeveelheid. En wauw! Dat ziet er toch wel gaaf uit.

Glitter Body Puff

Met de Glitter body Puff kun je specifieke plaatsen op het lichaam nog wat extra laten stralen. De Glitter Body Puff bestaat uit losse poeder met fijne glansdeeltjes waarmee je een subtiele sparkle over je huid kunt sprayen.

Eyeliner

Genoeg glitter? Het kan nog meer! Met de gouden liquid eyeliner, kun je een sprankelend effect toevoegen aan je ooglook. De eyeliner heeft een dunne applicator, waardoor je strakke lijntjes kunt trekken. Ideaal!

Deze eyeliner geeft meer glitter af dan de lipstick, daarom moet je misschien iets bescheiden omgaan met dit product. Maar ik moet toegeven, het ziet er wel heel gaaf uit!

Heb jij al een make-up look voor kerst bedacht? En wat vind jij van de Etos decembercollectie? Leave it in the comments!

Liefs.

 

8 Comment

  1. Wat een leuke spulletjes! Ik moet zo nog naar het winkelcentrum, waar ook de Etos zit. Maar even rondneuzen, want ik weet nog niet helemaal wat mijn kerstlook zal zijn.

  2. Ik ben een ramp met make up maar het is natuurlijk wel erg leuk om uit te pakken met kerst. Ik heb nog geen idee hoe ik het ga doen maar ik heb nog een paar dagen om looks uit te proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *