Fashion WIN!

Hoe ik het liefst mijn ringen combineer! + WIN!

Met sieraden kun je veel variëren. Je kunt gaan voor minimalistisch of juist een drukkere look. Je kunt kiezen voor zilver, rosé goud of goud. Of ga je toch voor meer kleur in je sieraden? In deze blog laat ik zien hoe ik een ringenset met knokkelringen van Aphrodite het liefst combineer. Lees je mee?

Knokkelringen

Ik ben dol op sieraden, ik draag ze maar al te vaak! Maar ringensets met knokkelringen vind ik wel echt gaaf. Je kan hier alle kanten mee op. Je kunt ervoor kiezen om een paar ringen te dragen, maar je kunt ook de gehele set dragen. Zelf vind ik het heel gaaf staan als ik de hele set draag, dus dat doe ik maar al te graag! Mijn ringenset bestaat uit 6 soorten ringen. De ringen zijn zilver en ze hebben wat blauwe details. Je kunt de ‘open ringen’ wat buigen, zodat je perfect om je vinger passen.

Knokkelringen

Hoe draag ik mijn set?

Zoals ik al zei, je kunt met een ringenset alle kanten op gaan. Voor mijzelf heb ik wel een manier hoe ik een ringenset met knokkelringen draag. Om mijn vingers vind ik het mooist om de drukkere ringen te dragen, zoals te zien is op onderstaande foto.

Boven mijn knokkels draag ik het liefst wat rustigere ringen, zodat het een mooi geheel wordt. Ook draag ik expres niet ringen naast elkaar/boven elkaar die wat op elkaar lijken. Zo draag ik niet de ringen met een maantje erop naast/boven elkaar. Zo zorg je dat je look er gevarieerd en mooi uit ziet!

Winactie

Ook jij kunt dit toffe setje winnen. Je mag zelf kiezen of je voor de zilveren versie of de gouden versie gaat. Aan de winactie meedoen is vrij simpel! Via mijn Instagram kun je meedoen, maar hier alvast het overzicht van de regels!

Als je mee wilt doen moet je onderstaande stappen verplicht volgen:
1. Volg @inspirationtolive op Instagram.
2. Volg @aphrodite_official_ op Instagram.
3. Tag 3 vriendinnen in de comments!

Extra kansmaken kan ook door een of meerdere van de onderstaande stappen te volgen:
1. Schrijf in de comments of je voor zilver of goud gaat.
2. Like de foto.
3. Repost de foto op je Instagramstories.
4. Repost de foto op je Instagram.
5. Laat een reactie achter onder de bijhorende blog.

De winnaar wordt op vrijdag 15 december bekendgemaakt, waarna een andere winactie zal volgen!

Wat vindt jij van de ringenset? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

10 Comment

  1. Ik vind de ringende echt geweldig, maar heb thuis al flink wat ringen en merk dat ik ze de laatste jaren eigenlijk niet meer draag. Ik gun daarom iemand anders deze mooie prijs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *