Uncategorized

Koekje van Eigen Deeg!

Een koekje bij de thee eet ik maar al te graag. Dit keer eet ik eens ander koekjes, namelijk koekjes van Van Eigen Deeg, die sinds kort verkrijgbaar zijn bij de Jumbo. In deze blog test ik de smaken cranberry & kokos en honing & amandel!

Van Eigen Deeg

Van Eigen Deeg is opgericht door bakkersdochter Marijntje van Benthum. Van Eigen Deeg staat voor bourgondisch lekker én verantwoord. Zo zijn de verpakkingen volledig composteerbaar en mogen deze dus gewoon in de groenbak! Van Eigen Deeg heeft sinds kort koekjes in de smaak Spelt Choco, Honing Amandel, Vijg Havermout en Cranberry Kokos. Ik mocht de smaken Honing Amandel en Cranberry Kokos testen!

Honing & Amandel

Laten we beginnen bij de smaak Honing & Amandel. De koekjes zitten verpakt in een gele verpakking, wat zal staan voor de honing.

In het koekje zitten ook stukjes amandel, wat een lekkere toevoeging is! Het koekje smaakt wel zoet, maar niet heel erg. Het koekje heeft een subtiele smaak, wat ik zelf wel lekker vind. Wel hadden deze koekjes iets knapperiger van mij gemogen, ze zijn nu nog iets te zacht naar mijn mening.

Cranberry & Kokos

Dan mijn favoriete smaak: Cranberry & Kokos. Deze koekjes zitten verpakt in een rode verpakking, wat zal staan voor de cranberry’s.

In dit koekje zitten grote stukken cranberry. Hierdoor wordt het koekje meteen een stuk zoeter, wat ik zelf erg lekker vind! Ook proef je heel goed de kokos, net als een soort kokosmacroon. De combinatie van kokos en cranberry is echt heerlijk. Daarom is dit zeker mijn favoriete smaak!

Ik ben ook erg benieuwd naar de andere smaken! Ik zou zeker eens aanraden om deze verantwoorde koekjes voor de afwisseling eens te proberen. Ze zijn de moeite waard om eens te proeven!

Welke smaak zou jij willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Hmmmm..lekker..krijg ik trek in. Bij de Jumbo zei je? ik kom daar regelmatig en nog niet opgevallen. Toch eens beter kijken. Want nu wil ik ze ook proberen,haha.

  2. Als ik de keuze had zou ik voor honing amandel gaan. Trouwens wel een originele naam voor de koekjes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *