Beauty Review / Test

Limited Edition: Wintertrend collectie

Make-up: kunnen we er ooit genoeg van krijgen? The Bodyshop heeft weer eens een nieuwe limited edition uitgebracht, namelijk de Wintertrend collectie. Hier vind je een unieke eyeliner, 3 lipsticks, een complete look palette, glitters en een make-up setting spray. In deze blog zal ik deze producten gaan testen!

De basis

Laten we beginnen bij de basis: het complete look palette. Dit palette heeft 5 verschillende kleuren, waar je 5 verschillende zones mee kan voorzien. 1 is goed voor de binnenkant van je ogen en 2 is goed voor de buitenkant van je ogen. 3 kun je ook gebruiken voor de buitenkant van je ogen, als je een wat opvallendere look wil maken. 4 kun je gebruiken als lippenstift en is daarom geen poederige substantie. 5 kun je gebruiken als highligher (voor de T-zone, je jukbeenderen en je kin).

Special eye-liner

Aangezien er bij de basis gelijk de eye-look aan bod kwam, kunnen we deze afmaken met de Star Stamp Liner. Aan de ene kant heeft deze eyeliner een kwastje, maar aan de andere kant zit een ster-stempel. Hiermee kun je natuurlijk heel originele en creatieve looks bedenken. De eyeliner is heel goed gepigmenteerd en zet dus een sterke donkere streep neer. De eyeliner is niet waterproof, maar hij blijft wel erg goed zitten!

Metallic Lip Liquids

Bij de Wintertrend collectie horen ook 3 soorten lipgloss. De verpakking zegt al genoeg: dit zijn heel speciale soorten lipgloss! Als je voor save wilt gaan, kun je voor de nudekleur gaan (Pink Nickel 025). Wil je iets uitdagender gaan? Dan is de rode versie (Russet Copper 038) wat voor jou! Ik vind deze lipstick trouwens ook echt een typisch kerstkleurtje, daar komt hij dus ook goed van te pas! Wil je echt een opvallende look? Dan kun je het best voor de Fuschia Chrome 028 gaan. De lipsticks zijn een beetje sticky, maar dekken wel erg goed. Ze blijven ook zeker goed zitten.

Wintertrend Collection

Finishing touch

Als finishing touch is de gouden glitter wel erg leuk. Zelf vind ik het mooi om de glitter aan een eyelook toe te voegen, maar je kunt hier alle kanten mee op! Om te zorgen dat je look optimaal blijft zitten, is de make-up setting spray natuurlijk onmisbaar. Twee a drie spuitjes zijn al genoeg voor een goed zittende look.

Wat vind ik van de Wintertrend collectie?

Ik vind de Wintertrend collectie erg leuk! Het is een iets andere look dan normaal, maar daar houd ik wel van. Met deze make-up producten kun je bijna een complete look creëren, waardoor je dus in één keer klaar bent. Wel mis ik nog een essentiële mascara in dit pakketje, die vind ik onmisbaar! Alle producten zijn goed gepigmenteerd en blijven goed zitten, wat zeker een voordeel is. Maar misschien wel het belangrijkst: de producten zijn niet getest op dieren! Ook zit er een origineel toilettasje bij in de vorm van lippen, waar je alle producten handig in kunt bewaren!

Zou jij deze collectie uit willen testen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

14 Comment

  1. Heb mijn setje ook uitgetest dit weekend! Mooie pigmentatie en het sterretje aan de liner is ook een leuk detail! De metallic glosses zijn wel nice als je van metallic houdt!

  2. Deze heb ik nu al zo’n honderd keer voorbij zien komen, maar blijft leuk! Ik wil dat blik. Houd niet zo van metallic, maar mag de pret niet drukken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *