Beauty

LookX: Wild Flower Collection

De nieuwste collectie van LookX Make up draait om beauty, kracht en vrijheid. Natuurlijke looks met krachtige kleuraccenten die je laten stralen. In deze blog test ik ogenschaduw, een lipstick en een lipgloss uit de Wild Flower collection!

Meer dan make-up

LookX Make up verfraait niet alleen, de producten hebben ook een verzorgende werking. De make-up behoort tot de categorie dermo cosmetics. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, beschermen en huidverhoudering tegengaan. Met de producten van LookX heb je dus meteen twee vliegen in één klap!

Lipstick & lipgloss

Laten we beginnen bij deze onwijs mooie lipstick en lipgloss. Deze hoog gepigmenteerde crème lipstick en heldere gloss met parelpigmenten kunnen los van elkaar gedragen worden, maar ook over elkaar voor een opvallende lip look. De formule bestaat uit 85% uit voedende ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor de lippen soepel aan blijven voelen. Zelf vind ik de lipstick heel fijn om aan te brengen. Je merkt hierbij echt dat deze je lippen hydrateert, waardoor ik geen last heb van droge lippen. De kleur van deze lipstick is nog vrij subtiel, ik vind dit echt een heel mooie kleur voor een alledaagse make-up look!

De lipgloss daarentegen is veel opvallender. Dit is meer een typisch barbiekleurtje (wat wel weer goed past bij mijn haar natuurlijk, haha). Ook de lipgloss voelt weer heel hydraterend aan. Ook bij dit product merk ik weer hoe goed de kwaliteit van LookX is!

Verwisselbare pallets

LookX heeft ook verwisselbare pallets. Zo kun je bijvoorbeeld een blush of ogenschaduw los kopen. Onder dit product zit een magneetje. In het pallet zitten ook magneetjes, waardoor je de ogenschaduw of blush zo in het pallet kan klikken. Heel handig als je af en toe je pallet wilt aanpassen! Wel zouden de magneetjes van mij iets sterker mogen zijn, omdat de ogenschaduw en blush vrij makkelijk in het pallet draaien of loslaten. Maar het concept vind ik wel heel handig en leuk!

Ogenschaduw & blush

Bij de verwisselbare pallets kon je al wat mooie kleurtjes spotten. In de nieuwe Wild Flower collection zitten een aantal mooie opvallende kleurtjes!

Het leuke van deze ogenschaduw en blush: ze bestaan uit verschillende tinten. De blush bestaat meer uit dezelfde soort tinten, de ogenschaduw daarentegen bevat meerdere kleuren. Zo zit er in Honeybee pearl groen, geel en paars. Hierdoor kun je meerdere tinten aanbrengen op je ooglook, wat een mooi effect geeft!

De Wild Flower collection vind ik weer erg mooi, net als de vorige collecties. Wat is jouw favoriete item uit deze collectie? Leave it in the comments!

Liefs.

8 Comment

  1. De verwisselbare pallets lijkt mij een handig iets. Als je er genoeg van hebt, kun je er gewoon een andere doen. De pallet die je had kun je dan bewaren tot het volgende seizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *