Beauty Review / Test

Maak kennis met Haru Haru

Als ik nieuwe skincare producten koop, ga ik meestal voor de standaard merken. Maar dan geef ik nooit andere merken de kans… Daarom wil ik jullie in deze blog graag kennis laten maken met Koreaanse skincare en cosmetica merk Haru Haru.

Over Haru Haru

Haru Haru selecteert zorgvuldig de producten die geschikt zijn voor verschillende stappen in de routine. Ook besteden zij aandacht aan verschillende huidtypes, problemen en levensstijlen van hun klanten zodat ze het beste kunnen aanbieden. Alle Koreaanse Beauty producten importeert Haru Haru direct uit Zuid-Korea. Zij kunnen de echtheid, kwaliteit en houdbaarheid van de producten 100% garanderen omdat we directe contact hebben met de merken / officiële distributeur in Zuid-Korea. Daarnaast zijn hun producten ook dierproefvrij en bevatten deze geen dierlijke ingrediënten.

Tangerine

Haru Haru stuurde een pakketje met producten uit hun Tangerine lijn. Deze kwamen in een heel schattig tasje! De Tangerine producten bestaan uit Jeju mandarijnen. Deze mandarijnen bevatten 4 keer meer vitamine C dan het vrucht en is effectief in het verhelderen van de teint. In het pakketje van Haru Haru zat een Toner, een Mask Pack en All In-1 Cream. En wat zien deze producten er vrolijk uit!

All In-1 Cream

Laten we beginnen bij deze schattige All In-1 Cream. Deze crème is een Toner + Essence + Lotion in 1 crème flesje! Met popping vitamine C capsules die de huid zal hydrateren en ophelderen. Vitamine C versterkt de huidbarrière zodat jouw huid beter vocht kan vasthouden en minder gevoelig wordt voor stress en irritaties. De crème heeft een heerlijke lichtzoete geur, waarbij je de mandarijn ook licht ruikt. En gelukkig kan mijn gevoelige huid goed tegen deze crème!

Mask Pack

In dit Mask Pack zit een masker, die je  gezicht kalmeert en hydrateert. Het maker kan je op de volgende manier gebruiken:

1. Voor het beste resultaat breng je eerst toner aan na het reinigen van je gezicht.
2. Haal het masker uit de verpakking en leg deze over je gezicht.
3. Maak jezelf comfortabel en relax.
4. Verwijder het masker na ongeveer 20 minuten en masseer je gezicht erna zodat de resterende essence op je gezicht optimaal wordt geabsorbeerd.
5. Verspreid eventueel overtollige essence in je hals, ellebogen en andere droge plekken op het lichaam.
6. Geniet van je zachte en stralende gezicht.

Toner

Tot slot de toner. Dit product verheldert de huid (mandarijnen schil), versterkt de huidbarrière (7 verschillende bloemen extracten [Rose, Cosmos, Jasmine, Lily, Russian Iris, Mugunhwa, Lotus]) en is uitstekend in het vochtinbrengen en beschermen van de vochtbarrière zodat vocht niet verloren gaat (Trehalose en Hyaluronzuur). Het is uitstekend geschikt voor de gevoelige en zwakke huid, wat goed uitkomt voor mijn huid!

Ik vond het heel leuk om met Haru Haru kennis te maken en ik ben heel blij dat mijn gevoelige huid tegen deze producten kan. Gebruik de code InspirationToLiveHaru voor 15% korting! Zou jij producten van Haru Haru willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

4 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *