Food Review / Test

Macarons Test

Een aantal weken geleden ontving ik van Amacarons 12 soorten macarons. In het doosje zaten onder andere de smaken aardbei, bosbessen, nutella, passievrucht en mojito. Ik ben altijd al een groot fan van macarons geweest, dus dit was onwijs leuk om te testen. In deze blog zal ik vertellen wat ik van deze macarons vind!

Als eerst heb ik de aardbei macaron geprobeerd. De macaron zag er heerlijk uit, dus deze sprak mij het meest aan. De macaron proeft net zo lekker als hij er uit ziet! Ik proef alleen niet echt een aardbeien smaak, ik proef meer amandel/marsepein dan aardbei. Ondanks dat ik niet veel aardbei proef, is hij wel heel lekker!

Hierna heb ik de limoen macaron geprobeerd. Bij deze macaron proef je heel erg de limoensmaak! Ik ben helaas niet zo’n enorme fan van limoen, dus dit is niet mijn favoriet.

Later heb ik de bosbessen macaron uitgetest. Deze macaron wilde ik graag uittesten vanwege zijn felblauwe kleur. Deze macaron smaakt heel erg naar bosbessen en hij smaakt ook heel zoet. Ik ben een behoorlijke zoetekauw, dus deze macaron past goed bij mij. Dit is zeker weten mijn favoriet, ik heb nog nooit zo’n heerlijke macaron op!

jhh_2678

Daarna kwam de Nutella macaron aan de beurt. De macaron smaakt van binnen echt naar Nutella. De amandelsmaak die je ook bij deze macaron proeft maakt het helemaal af, het is echt een heerlijke macaron! Dit is zeker een aanrader voor de Nutella fans onder ons.

Hierna heb ik de champagne-rosé macaron getest. Je proeft bij deze macaron niet heel erg een champagne-rosé smaak, maar toch is hij onwijs lekker. Dit is ook zeker een fan mijn favorieten.

jhh_2774

Normaal gesproken hou ik heel erg van framboos, daarom wilde ik ook graag de framboos macaron ook graag testen. Deze macaron smaakt heel erg naar framboos, echt heel lekker! Dit is zeker een aanrader.

jhh_2794

Ook heb ik met veel plezier de straciatella macaron getest. Deze smaakt niet erg naar de straciatella die je bij straciatella ijs bent gewend, maar dat is meestal een mengsel van vanille en chocola. Daar is het dus eigenlijk niet echt mee te vergelijken. Toch proef je goed de chocolasmaak heel goed. Ook deze macaron is weer heel lekker!

jhh_2693

De chocolade macaron proeft ook heel goed. Je proeft een heerlijke chocolade smaak wat eigenlijk nog lekkerder is dan een chocoladereep. De amandelsmaak is hierbij minder aanwezig, maar dat is juist beter bij deze macaron. De chocolade smaak komt echt goed tot zijn recht!

jhh_2769

Hierna heb ik de Mojito macaron uitgetest. De buitenkant van deze macaron is lekker, de binnenkant vind ik wat minder lekker. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe Mojito smaakt, ik heb dit tot nu toe nog nooit op. Deze macaron is niet mijn favoriet, maar gelukkig heb ik al van veel macarons genoten!

jhh_2802

Hierna heb ik de gin framboos macaron uitgetest. Ik zou niet weten hoe gin framboos normaal zou smaken, maar ik vind deze macaron erg lekker smaken! Dit is zeker een van mijn favorieten.

jhh_2850

Toen kwam de lekkerste macaron aan de beurt: passievrucht. Deze is zo onwijs lekker, wow! Je proeft heel goed de passievruchtsmaak en daar ben ik dol op. Ik zou niet weten hoe ik de smaak precies moet beschrijven, daar moet je hem zelf maar voor proeven, haha. Dit is echt de lekkerste macaron die ik ooit heb geproefd.

jhh_2813

Tot slot heb ik nog de vanille macaron uitgetest. Je proeft heel goed de vanille smaak, ook proef je weer wat amandel. De amandelsmaak maakt deze macaron helemaal af. Alweer een heerlijke macaron!

jhh_2834

Ik vond het heel leuk (en enorm lekker) om deze macarons van Amacarons te testen! Bijna elke macaron proeft een beetje naar amandel/marsepein, wat deze macarons heel speciaal maakt. Ik heb er zo’n 2 weken over gedaan om alle macarons op te eten. De laatste macaron (vanille) was nog steeds even lekker als de eerste macaron. Normale macarons worden na een aantal dagen al zompig van binnen, dan zijn ze totaal niet meer krokant. Deze macarons bleven tot de laatste toe krokant! Je merkt aan de kwaliteit en de smaak dat deze macarons echt heel goed zijn. Ik merk heel erg een verschil tussen standaard macarons en de Amacarons.  Ik zou zeker aanraden om er ook eens een paar te proberen! Mijn favorieten zijn passievrucht, bosvruchten, champagne-rosé, framboos en gin framboos. Wat lijkt jou de lekkerste smaak? Leave it in the comments!

Liefs.

 

21 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *