About me Fashion Info Review / Test Travel

Make Memories: naar Antwerpen!

Ik vind het heerlijk om af en toe spontaan een paar dagen weg te gaan, om zo nieuwe herinneringen te maken. Zo ging ik afgelopen week met twee vriendinnen een paar dagen naar Antwerpen. In deze blog zal ik jullie iets meer vertellen over wat ik gedaan heb in Antwerpen!

Make Memories

It takes a moment to to make memories and a lifetime to forget them.

Wat mij betreft is er niets leukers dan een aantal nieuwe herinneringen maken! Daarom ging ik met twee vriendinnen een aantal dagen naar Antwerpen. We gingen met de trein naar Antwerpen, want daar ben je al in een uurtje! We verbleven een paar dagen in een appartement, vlakbij Antwerpen Centraal Station. Vanuit het appartement had je dan ook een leuk uitzicht op het station!

Dieren en winkelen

Op de eerste dag gingen we naar Antwerpen Zoo en op de tweede dag ging ik met mijn vriendinnen shoppen op de winkelstraat de Meier. Tijdens ons bezoekje aan Antwerpen Zoo, heb ik mijn ogen uitgekeken naar alle mooie dieren! In de dierentuin vond je enorm veel dieren: koala’s, luipaarden, flamingo’s, pinguïns, zeeleeuwen en nog veel meer. Zo was er ook een ruimte met veel grote aquariums, wat er heel gaaf uit zag! Toen ik in de dierentuin liep, was het erg koud en waaide het erg hard. Gelukkig had ik mijn zelfontworpen trui van Tshirtpolosbedrukken aan, waardoor ik het niet koud had!

Kleding ontwerpen

Voor ik naar Antwerpen ging, heb ik namelijk een sweater ontvangen van Tshirtpolosbedrukken die ik zelf had ontworpen. Op deze site kun je allerlei soorten kleding ontwerpen met eigen teksten, afbeeldingen, geheel naar eigen wens. Omdat ik een tripje naar Antwerpen op de planning had en ik wist dat het koud zou worden, koos ik voor de optie sweater bedrukken. Hier kun je kiezen uit verschillende soorten kleuren sweaters, lettertypen en afbeeldingen.

Designer

Omdat ik momenteel een designstudie volg, leek het mij leuk om een geheel eigen ontwerp te maken. Hiervoor koos ik voor een illustratie van een oude polaroid en een illustratie van twee polaroid foto’s, omdat ik polaroids altijd enorm leuk vind! Op een van de polaroidfoto’s heb ik een hartje gezet, op de andere polaroidfoto heb ik een vliegtuig gezet die de wereld rond vliegt. Boven de illustratie heb ik de tekst “Make Memories” gezet, omdat dit wel paste bij de illustratie. Daarnaast wil ik ook heel graag nieuwe reizen maken, om zo nieuwe herinneringen te maken! Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een zwarte kleur sweater te nemen, zodat de illustratie beter te zien is.

Sweater

Nadat ik mijn ontwerp had bevestigd, ging de shop de sweater bedrukken en ik ontving hem na een aantal dagen al in huis. De sweater is vanbinnen lekker zacht en hij is gemaakt van een vrij dikke stof. De sweater zit dus heerlijk en hij is lekker warm! In Antwerpen heeft de sweater mij twee dagen warm gehouden en ik ga hem zeker nog vaker dragen!

Wat vind jij van mijn zelfontworpen sweater? En zou jij zelf een sweater willen ontwerpen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

  1. Wat een leuke sweater! Ik vind Polaroids zo leuk om te maken. En Antwerpen vind ik zelf ook ontzettend fijn om te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *