Beauty Review / Test

Make-up Test

Dagelijks gebruik ik make-up, maar meestal blijf ik bij de standaard merken en ik probeer weinig iets nieuws. Ik wilde hier graag eens verandering in brengen door andere make-upmerken uit te testen. Onlangs heb ik nieuwe producten van de merken ArtDeco, MUA, Real Techniques en Etos ontdekt en het leek me leuk om deze testen!

Van MUA heb ik een primer, een foundation en een matte poeder. Van ArtDeco heb ik een primer, een lipgloss en een eyeliner. In deze blog ga ik mijzelf opmaken met deze producten, hierbij gebruik ik de Diamond Sponge van Real Techniques. Om de look helemaal af te maken, gebruik ik een contour en highlight palette van Etos. Binnenkort komt hier ook nog een andere blog over, samen met een aantal andere producten van de Etos.

Om te beginnen heb ik de primer van ArtDeco apart getest. Het flesje waar de primer in zit vind ik er enorm mooi en luxe uitzien, de kwaliteit van de primer is ook heel goed. Deze primer ziet er op het eerste gezicht een beetje als een dikke substantie uit. Als je hem op je gezicht aanbrengt, voelt de primer heel fris. Deze primer voelt totaal niet vet, in tegenstelling tot veel andere primers. Het voordeel van deze primer: hij is volledig siliconen vrij! Deze primer is een mooie basis en is zeker een musthave voor alle make-upfans onder ons.

jhh_8140

img_1132

Voor mijn make-up look in deze blog, gebruik ik de primer van MUA. Deze primer ziet er echt enorm siliconen uit, dat maakt mij iets minder enthousiast. Als je de primer opbrengt, voelt hij ook enorm vet. Na een tijdje wen je er wel aan, maar ik heb zelf een voorkeur voor wat minder vette primer. Ik was heel benieuwd hoe de primer er uit ging zien in combinatie met foundation, maar dit zag er heel mooi uit. Ook maakt deze primer je poriën een stuk kleiner, dus dat is wel een voordeel.

jhh_8132

jhh_8209

Vervolgens heb ik de foundation van MUA gebruikt. Ik heb een hele lichte huid, waardoor er enorm veel foundations voor mij afvallen. Helaas is deze foundation ook te donker voor mijn gezicht. Wel zou ik deze foundation kunnen gebruiken voor een feestje, maar niet zo snel voor het dagelijks leven. De foundation smeert egaal en is makkelijk aan te brengen, wel heb je best wat foundation nodig voordat de foundation op je volledige gezicht zit.

jhh_8122

Om mijn foundation goed uit te smeren, heb ik de Diamond Sponge van Real Techniques gebruikt. Deze sponge lijkt heel erg op een beautyblender, maar deze is alleen velen malen beter. De spitse punt zorgt er vooral voor dat je goed op lastige plekjes komt, zoals naast je neus of in de ooghoekjes. De spons is het fijnst in gebruik als hij nat is en hij brengt erg egaal aan.

jhh_8150-2

jhh_8156

Hierna heb ik de matte poeder van MUA gebruikt. Dit type verpakking vind ik alleen niet zo prettig, omdat er aan de bovenkant allemaal kleine gaatjes zitten. Het lukt mij nooit zo goed om bij dit soort verpakkingen de juiste hoeveelheid op een kwast te krijgen.Wel heb ik hier een oplossing op bedacht, namelijk door wat poeder in de deksel te strooien. Zelf gebruik ik normaal gesproken liever witte matte poeder, maar deze kleur poeder wordt niet lelijk op de huid. De poeder ervoor dat de foundation iets beter past bij mijn huidskleur en matteert goed zonder dat de huid er erg droog uit ziet. Een goede toevoeging dus!

jhh_8100

De basis is af, om de make-up look af te maken gebruik ik eerst het contour en highlight palette van Etos. Ik vind het uiterlijk van dit palette echt een enorme verbetering op de oude producten van Etos, het ziet er veel mooier uit. Het contour en highlight palette heeft een mooie, maar niet een heel bijzondere combinatie aan poeders bij elkaar. Ze hebben alle drie een goede pigmentatie en brengen met een kwast makkelijk aan. Zelf houd ik meer van niet te veel shimmer, dus voor een everyday look of voor meiden die niet te opvallend willen is deze highlighter een goede aanrader! De kleur blush is subtiel, maar doet zijn werk heel goed. De bronzer oogt niet oranje op de huid, wat heel prettig is bij een bronzer. Deze palette is dus zeker een aanrader wat mij betreft.

jhh_8247

Vervolgens heb ik de eyeliner van ArtDeco aangebracht. Een eyeliner aanbrengen is een kunst opzich (uitschieten, geen gelijke lijntjes, je kent het allemaal wel). Hierom was ik benieuwd hoe makkelijk hij aan te brengen was. De eyeliner is een fijne stift die makkelijk is aan te brengen. De lijn die je zet is ook echt zwart en het is een niet te dikke punt, hierom vind ik het een heel mooie eyeliner die goed bij mij past.

jhh_8145

Tot slot heb ik de lipgloss van ArtDeco uitgetest. Hier was ik het meest benieuwd naar, omdat er hot chilli in zit! Heel slim bedacht om hot chili in een lipgloss te doen, zodat je lippen groter worden. Je voelt de lipgloss tintelen en licht branden op je lippen. In het begin moet je er wat aan wennen, maar uiteindelijk merk je het niet zo erg meer. Ook zie ik echt duidelijk verschil, je lippen lijken echt wat groter. De lipgloss plakt niet te erg, wat ik ook een groot voordeel vind.

jhh_8143

Over alle producten ben ik zeer tevreden. Als ik zou moeten kiezen tussen de primer van ArtDeco en MUA, zou ik sneller gaan voor de primer van ArtDeco, omdat deze minder vettig voelt. De primer van MUA heeft wel weer een iets mooier effect. De foundation van MUA ben ik ook zeer tevreden over, ik zou alleen eerder een lichtere kleur gebruiken. De poeder was ook zeker een goede toevoeging op de basis van mijn make-up, ik zou alleen een iets handiger systeem willen. Het contour en highlight palette van Etos vind ik ook super, hij is heel subtiel en dat spreekt mij erg aan. De eyeliner van ArtDeco vind ik een van de beste eyeliners die ik tot nu toe heb gebruikt, mede doordat deze zo makkelijk is aan te brengen. De lipgloss van ArtDeco is ook heel interessant en werkt heel goed. De Diamond Sponge ben ik ook heel tevreden over, ik denk dat ik niet snel meer een normale beautyblender zal gebruiken. Kortom: de producten zijn zeker aan te raden! Het is heel leuk om eens wat andere producten te testen dan je standaard producten, dit ga ik zeker vaker doen.

Hieronder het resultaat van de producten.

picmonkey-collage-2

Wat lijkt jullie het leukste/beste product? En welk product zouden jullie eens willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

 

15 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *