Beauty Review / Test

Haarverzorging met Maria Nila

Ik krijg vaak de vraag: hoe kom je aan zulk lang haar en hoe verzorg je dat? Voor mij blijft het nog altijd zoeken hoe ik mijn haar goed verzorg, daarom blijf ik telkens nieuwe haarproducten proberen. Zo probeer ik in deze blog haarproducten van Maria Nila!

Maria Nila

Maria Nila is een Zweeds merk dat luxe naar de mensen wil brengen. Dit doen ze op een verantwoordelijke manier. Alle Maria Nila producten zijn namelijk 100% veganistisch, zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd in de Maria Nila fabriek in Zweden. De ontwikkelaars van dit high end merk streven naar de allerbeste haarproducten zonder schade aan je haar te brengen of aan het milieu. Haarspullen biedt u een groot assortiment aan met verschillende productlijnen van Maria Nila, geschikt voor elk haartype.

Uiterlijk

De producten zien er allemaal erg mooi en luxe uit, zo kwam mijn shampoo en conditioner in een mooie giftbox met hierbij een bijhorende zeep. Elke haarlijn heeft zijn eigen uiterlijk, deze haarlijn heeft groente tinten. De shampoo en conditioner zijn zelf ook groen!

Handzeep

Naast de giftbox kreeg ik ook nog twee soorten zeep: een groene zeep en een paarse zeep. Toevallig zat de groene zeep ook al in de giftbox, waardoor ik dus twee dezelfde heb. De paarse zeep ruikt heerlijk! Hij heeft een redelijk zoete geur, waardoor het haast ruikt alsof je parfum op je handen hebt gespoten. De groene zeep heeft een frissere geur, dit geeft juist weer een heer schone geur.

Repair haarlijn

Maria Nila Structure Repair is speciaal ontwikkeld voor beschadigd, droog of chemisch behandeld haar. De set bevat voedende zeewier extracten die het haar weer zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans teruggeven. Maria Nila Palett Structure Repair bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen. Colour Guard Complex beschermt het haar en vermindert kleurverlies. Deze shampoo is vrij van sulfaten en parabenen.

Het resultaat

Aangezien ik veel last heb van droog haar, was ik benieuwd naar het resultaat! Ik merk dat mijn haar na het wassen veel zachter is. Ook zit er meer volume en structuur in mijn haar, waardoor mijn haar veel beter blijft zitten. Zo blijven mijn krullen heel goed zitten, tot wel twee à drie dagen! Wel lijkt mijn haar iets minder blond dan normaal, waardoor het wat vetter oogt. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen met droogshampoo. Ik ben fan van de Repair lijn!

Ken jij producten van Maria Nila? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

11 Comment

  1. Ik had daar ooit een product van uit de beautybox, maar dat was voor bescherming tijdens het föhnen en dat doe ik niet dus die ligt te verstoffen. Maar het rook wel heel lekker! 🙂 Misschien dat ik de hair repair lijn eens ga proberen want het lijkt me wel een fijn merk.

  2. Dit merk ken ik nog niet. Wat fijn dat je haar zachter aanvoelt en meer volume heeft na het gebruik van deze producten. Die zepen die je erbij kreeg, zijn ook leuk.

  3. Ze zien er wel uit als prachtige producten en meid, wat heb je mooi haar! Dat het sneller vet oogt lijkt me dan wel weer een nadeel, want ik vind dat persoonlijk, ondanks droogshampoo, toch wel wat viezig voelen.

  4. Interessant artikel, maar ik heb nog wel een paar vragen: Waarom alleen de gemeenten zonder raadsverkiezingen vergeleken met een handjevol omringende gemeenten en niet met alle gemeenten met raadsverkiezingen? Het beeld over alle gemeenten ziet er wel iets extremer uit: Gemeenten zonder raadsverkiezingen: 58,1% tegen. Gemeenten met raadsverkiezingen: 49,0% tegen. Je stelt dat het ook zo zou kunnen zijn dat mensen die wél stemmen voor de GR, overwegend voor de WIV zouden zijn. Zou dat niet juist een bevestiging zijn van de stelling dat voor alleen een referendum overwegend de tegenstanders komen, gezien het enorme verschil in opkomst in de gemeenten met (53,5%) resp. zonder (30,2%). raadsverkiezingen? Voorstanders van de WIV zouden dan de GR-verkiezingen namelijk relatief belangrijker vinden dan het WIV-referendum, terwijl dat voor de tegenstanders van de WIV niet geldt. Waarom de helft van het verschil in blanco stemmen tussen niet/wel GR-gemeenten bij de tegenstanders gerekend? Dat er in gemeenten mét GR vier keer zo veel blanco wordt gestemd voor de WIV dan in gemeenten zonder GR is in mijn optiek eerder een indicatie dat die mensen niet tegen de WIV zijn, maar bijv. tegen referenda zijn, of zich er niet in hebben willen verdiepen, etc. Niet dat ze tegen de WIV zijn (dan zouden ze waarschijnlijk wel tegen hebben gestemd). Als wel/geen GR niet zou uitmaken in de opkomst van voor- en tegenstanders, dan is het toch dat het % blanco stemmen zo”n groot verschil kent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *