About me Fashion Review / Test

Mijn favoriete handtas!

Ik ben dol op handtassen, ik kan niet meer zonder! Ik vind vaak handtassen ook iets te leuk om aan te schaffen, waardoor ik al meer dan tien handtassen heb. Maar toch is een handtas mijn favoriet, die ik in deze blog zal laten zien.

Handtas obsessie

Zoals ik al zei, ondertussen heb ik al meer dan tien kleine handtassen (waarvan er ook weer een hoop zijn weggedaan). Al heb ik een rugzak voor school, toch neem ik hiernaast altijd nog een handtas mee. Ik vind een rugzak veel te onoverzichtelijk (want daar zitten weinig vakjes in), dus doe ik al mijn belangrijke spullen in mijn handtas. Zo kan ik bijvoorbeeld altijd snel bij mijn mobiel, portomonnee of powerbank zonder dat ik heel mijn rugzak omver moet gooien. Sinds kort heb ik een nieuwe handtas van Coofit, waar ik erg blij mee ben!

Coofit

De handtas is een stukje groter dan mijn vorige handtassen, waardoor er nu ook een waterfles en zelfs een paar boterhammen in kunnen. Zo kan ik mijn handtas nu overal mee naartoe nemen, zonder dat ik telkens mijn spullen moet verplaatsen. De handtas is zowel met als zonder hengsel te gebruiken, die je aan de zijkant van de tas kunt bevestigen. Ook kreeg ik bij de tas ook nog een heel schattige sleutelhanger, die ik voor op mijn tas hang.

Ook zat er bij de tas nog een bijhorende clutch, die je ook weer voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Zelf heb ik hier altijd mijn powerbank en oplader in, zodat ik zeker weet dat deze beschermd zijn.

Waarom zo handig?

Maar waarom vind ik deze handtas nou echt zo handig? Dat komt omdat er veel vakjes in de tas zitten! Zo zitten er twee open vakjes in de tas, waar je een telefoon en bijvoorbeeld een pasje in kunt doen. Ik doe hier altijd mijn OV in, zodat ik deze altijd bij de hand heb. Naast deze open vakjes, zitten er ook nog twee vakjes met een rits in de tas. Hier kun je spullen als een lipbalsem, een pasjeshouder of persoonlijke verzorging in doen. Hierdoor heb ik altijd orde in mijn tas!

Vind jij een handtas net zo handig als ik? En wat vind je van mijn favoriete handtas? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

8 Comment

  1. Wat een fijne en lieve tas. Zo leuk dat je hem naast je rugzak meeneem, dat is zoveel modieuzer dan de tijd waarin ik naar school ging haha!

  2. Ik heb helemaal niets met handtassen. Ik vind dat een tas op z’n minst een hengsel moet hebben zodat ik de tas als schoudertas kan dragen. Maar de kleur is wel leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *