Fashion My Favourites Review / Test

Mijn favoriete lente outfit #2

Afgelopen week was het heerlijk weer, het leek wel zomer! Binnenkort zal het weer wat warmer worden, waardoor het echt weer lente is. Om een beetje in de lentestemming te komen, heb ik in deze blog weer een leuke lente outfit samengesteld.

Stripes all the way

In mijn vorige outfitblog liet ik een leuke gestreepte lente outfit zien. Ik kreeg toen wat commentaar dat de outfit iets te weinig kleur had, daarom heb ik in deze blog en outfit met wat meer kleur. Zoals ik al had verteld, dit jaar zijn streepjes weer onmisbaar. Broeken, blousjes en zelfs hele pakken die bestaan uit een streepjespatroon: ze zijn overal te vinden. Ik ben altijd al fan van streepjes, daarom was ik al snel weg van een gestreepte blouse van MOOI by Natashja.

MOOI by Natashja

Zo’n twee jaar lang is Natashja de eigenaar van MOOI by Natashja. Sinds begin februari heeft zij ook een webshop gelanceerd, zodat iedereen kan shoppen bij haar! In de webshop vind je veel mooi, maar ook aparte items. Zo heeft mijn nieuwe blouse ruffels boven de borst, wat een leuk effect geeft aan de blouse!

Lente outfit

Om met deze streepjesblouse een echte lente outfit te creรซren, draag ik deze blouse graag op een witte of blauwe broek. De blouse is van zichzelf al warm genoeg voor de lente, dus hoeft er niet per se een vestje o.i.d. overheen. Graag draag ik nog wat roze sieraden bij de blouse, zodat de kleuren uit het ‘lentepalet’ meer naar voren komen. Dit blouseje is ook nog beschikbaar in een volledig witte kleur. Ook die ziet er erg tof uit! Hopelijk wordt het snel weer mooier weer, zodat ik deze leuke lente outfit kan gaan dragen!

Wat vind jij van deze lente outfit van MOOI by Natashja? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

9 Comment

  1. Mooi! De iets uitlopende mouwtjes vind ik dan weer leuk aan deze blouse. En streepjes kun je met alles combineren. Fijne lente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *