Fashion

Mijn favoriete lente outfit

De temperaturen stijgen langzaam, in het weekend kan het zelfs boven de 20 graden worden! Dat betekent dat de lente outfits weer uit de kast gehaald moeten worden. In deze blog zal ik laten zien wat mijn favoriete lente outfit (van Semoda) is!

Stripes all the way

Ook dit jaar zijn de streepjes weer onmisbaar. Broeken, blousjes en zelfs hele pakken die bestaan uit een streepjespatroon: ze zijn overal te vinden. Ik was altijd al fan van streepjes, maar meestal kwam ik niet verder dan een streepjesblouse of streepjesshirt. In februari kwam ik bij Semoda een streepjesbroek tegen. Normaal draag ik alleen spijkerbroeken en zwarte broeken, dus was dit wel een wat gewaagdere broek voor mij. Maar toch wilde ik deze broek heel graag in mijn kledingkast hebben!

Semoda

Laat ik eerst nog wat meer over Semoda vertellen. Semoda bestaat al een tijdje, maar is onlangs overgenomen door een nieuwe eigenaar. Sindsdien ziet de shop er weer heel anders uit. Omdat de nieuwe eigenaar nog van de oude collectie af wilt, is er ook een hoop sale te vinden in de webshop. Bij Semoda kun je wat duurdere kleding vinden van onder andere Supertrash, Given en Maria Tailor. Sinds de nieuwe eigenaar de webshop heeft overgenomen, zijn er ook goedkopere items te vinden waaronder mijn favoriete streepjesbroek. Die was slechts €27,50!

Spring is coming

Nu de lente komt, wil ik maar al te graag mijn streepjesbroek aan. De streepjesbroek is heel makkelijk te combineren met allerlei kleuren, omdat de broek zelf alleen de basiskleuren zwart en wit heeft. Zelf vind ik het wel mooi staan, als ik iets boven de broek draag wat ook zwart of wit is. De broek kun je gemakkelijk chique stijlen, bijvoorbeeld door er een mooi kanten topje boven te dragen.

Ook kun je de broek wat stoerder stijlen. Dit doe ik graag met mijn Calvin Klein shirt en een leren jasje. Nog wat zilveren sieraden erbij en de look is af! Als het te warm is, kan ik het leren jasje ook nog uittrekken. Dan ziet de outfit er weer iets minder stoer uit.

Wat vind jij van mijn nieuwe favoriete lente outfit van Semoda? Leave it in the comments!

Liefs.

11 Comment

  1. Ziet er gaaf uit! Ik kon dit merk ook nog niet. Ik ben zelf echt van de standaard spijkerbroeken, maar toch wil ik zoiets wel een keer proberen.

  2. Ik vind je look echt geweldig! Maar dat komt ook een beetje omdat het ook 1 van mijn favo looks is. Zelf heb ik ook zo’n soort broek (een bredere streep) en ik draag er ook een shirt op met quote.

  3. Ik vind het een hele toffe outfit die je ook erg goed staat! Zelf ga ik deze lente voor zachte aardetinten en hoop ik ook mijn jurkjes snel weer uit de kast te kunnen halen ♥️

  4. Naar zo”n hebbedingetje heb ik al geruime tijd uitgekeken. De IDEALE MATCH voor zowel mijn professionele, semi-professionele als privé activiteiten. Als consultant geef ik wekelijks presentaties voor klanten vaak op locatie en niet altijd is ere een degelijke beamer bij de hand. Daarnaast zou ik het als fotograaf-in-bijberoep kunnen gebruiken om tijdens een fotoshoot de resultaten onmiddellijk te delen met mijn onderwerpen/modellen wat zeker helpt om de ideale sfeer te creëren zeker als er ook nog eens een streepje relaxte muziek op de achtergrond mee klinkt. Het hoeft geen uitleg dat dit kleinood alleen maar die binge-watching verslaving zal aanscherpen, hoef ik niet langer onderweg op een iPhone schermpje mijn favoriete Netflix series te volgen 😉  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *