Christmas Interior Review / Test

Mijn favoriete posters van Desenio

Ik vind het heerlijk om mijn interieur af en toe aan te passen door bijvoorbeeld posters op te hangen. Onlangs heb ik een aantal posters van Desenio bij elkaar gezocht en aan mijn muur gehangen. Deze toffe posters zal ik in deze blog zal laten zien!

Desenio

Bij Desenio houden ze van Scandinavisch interieur en design. Zij hebben de visie – trendy en mooie kunstposters (die iedereen zich kan veroorloven) voor een Scandinavisch interieur. Bij Desenio vind je een van de breedste posterassortimenten van Scandinavië en ophangaccessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. Het assortiment van Desenio wordt vaak vernieuwd om zo de nieuwste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en design mee te nemen.

It’s better in the Mountains

Ik vind landschappen altijd erg fascinerend. Toen ik vorig jaar in Oostenrijk was geweest, vond ik Nederland eigenlijk maar een beetje saai. Ik mis de prachtige bergen en zou graag nog eens naar de bergen gaan. Daarom leek het me leuk om de bergen in huis te halen! Hierom heb ik op Desenio een aantal posters met bergen bij elkaar gezocht met een vergelijkbaar landschap, die samen een mooie compositie vormen.

Styling

Bij Desenio heb je keuze uit verschillende formaten posters, zo heb ik voor twee kleine posters (21×30 cm), vier middelgrote posters (30×40 cm) en een grote poster (50×70 cm) gekozen. Ook heb ik hier meteen zwarte lijsten bij uitgekozen, zodat ik alle posters kan ophangen of neerzetten. Ik zal jullie snel mijn zeven posters laten zien!

Kleine posters

Het leuke van de kleine posters: je kunt ze ophangen en neerzetten. Aangezien ik mijn posters boven een dressoir heb gehangen, leek het mij leuk om op het dressoir zelf ook nog twee posters te zetten. De 21×30 posters, zijn een stuk groter dan de “fotolijstjes” die je normaal bent gewend. Maar dit ziet er juist heel gaaf uit!

Poster links: Forest Mountain (21×30)
Poster rechts: Nine Arch Bridge (21×30)

Midelgrote posters

Aangezien er zoveel posters waren, besloot ik om een aantal middelgrote posters uit te zoeken. Deze hebben een formaat van 30×40 cm en zijn dus niet al te groot aan de muur. Allereerst heb ik twee posters met bergen uitgezocht, waarvan één poster uit dezelfde collectie komt als de grote poster.

Poster links: Mountain and Forest (30×40)
Poster rechts: Two Canoes (30×40)

Om wat meer variatie in mijn posters te brengen, heb ik ook twee posters zonder bergen gekozen. Op een poster staat iemand op een cliff, wat er heel overweldigend uit ziet. Op de andere poster zie je een weg over een rivier lopen.

Poster links: On the Cliff (30×40)
Poster rechts: Lake Aerial View (30×40)

Mijn favoriete poster

Deze grote poster vind ik heel gaaf, omdat het mij echt aan Oostenrijk doet denken! Hier had je heel besneeuwde bergen en heel helder blauw/groen water, wat bij elkaar voor een mooi plaatje zorgde. In deze poster zag ik dat heel goed. Omdat ik deze poster zo tof vond, heb ik besloten om deze te kiezen in het formaat van 50×70 cm. Deze poster springt er dus echt uit!

Christmas Sale!

Gisteren is er bij Desenio de Chrismas Sale van start gegaan. Tijdens de Christmas Sale krijg je 30% korting op alle posters van Desenio (bij besteding van 60 euro, met uitzondering van lijsten en handpicked/collaboration posters). Ook zijn er bij Desenio sinds kort digitale giftcards beschikbaar van verschillende waarden, die ook erg leuk zijn om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Dit is het ideale moment om nog even last-minute kerstaankopen te doen.

Wat vind jij van mijn uitgekozen posters van Desenio? En heb jij zelf ook posters in huis hangen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

11 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *