Uncategorized

Mijn nieuwste telefoonaccessoires!

Telefoonaccessoires, ik heb ze nooit genoeg! Ik ben vooral dol op allerlei nieuwe telefoonhoesjes. Mijn collectie met telefoonhoesjes is dus in de loop van de afgelopen maanden ook aardig uitgebreid sinds ik een nieuwe telefoon heb. In deze blog laat ik jullie weer mijn drie nieuwste telefoonaccessoires zien!

Hoesjes-Outlet

Dit keer komen mijn nieuwe telefoonaccessoires van Hoesjes-Outlet. Zij hebben een groot aanbod met allerlei telefoonaccessoires waaronder telefoonhoesjes, powerbanks en screenprotectors. Toen ik in het assortiment voor de iPhone 6 keek, werd ik meteen enthousiast! Het was lastig kiezen, maar uiteindelijk koos ik voor drie verschillende accessoires. Ik koos namelijk voor een softcase, een bookcase en een screenprotector!

Screenprotector

Laten we beginnen bij de screenprotector. Ik zie altijd dat veel mensen geen screenprotector op hun schermpje hebben geplakt, met als gevolg veel krassen en barstjes in het scherm. Zonde! Als je je telefoon mooi wilt houden (en zijn eventuele inruilwaarde als je een nieuwe telefoon wilt kopen), is een screenshot zeker onmisbaar! Veel screenprotectors zijn alleen niet even handig, door sommigen krijg je namelijk een weerspiegeling op je scherm als je in een lichte ruimte bent. De Anti-Glare screenprotector voorkomt dit en zorgt dat jouw schermpje altijd evengoed leesbaar is. Ideaal!

Bookcase

Normaal heb ik alleen maar softcases, daarom leek het mij leuk om eens een bookcase te proberen. Ik ben voor een wat ander design dan normaal gegaan, dit keer heb ik voor een wat netter en luxer design gekozen.

De bookcase is erg handig, omdat hij volledige bescherming voor je mobiel biedt. Hierdoor is een screenprotector al iets minder hard nodig (al gebruik ik hierbij alsnog een screenprotector, just in case!) Ook biedt de bookcase aan de binnenkant de mogelijkheid om een pasje op te bergen, erg handig als je bijvoorbeeld boodschappen wilt doen en niet heel je portemonnee mee wilt. Onder het gleufje voor het pasje zit ook een vakje, waarmee je heel makkelijk het pasje er uit kan schuiven!

Softcase

Last but not least: de softcase! Al is het winter (ofwel: koud, regen en donker), toch wil ik graag wat vrolijkheid! Mijn nieuwe softcase kan daarbij wel een handje helpen vanwege zijn kleurige design. Ook staan hier flamingo’s op, een van mijn lievelingsdieren. Hierdoor begin al stiekem uit te kijken naar de zomer! De softcase is wat harder dan normale softcases, waardoor hij goed en stevig om je telefoon heen blijft zitten. Dit hoesje biedt dus ook zeker een goede bescherming voor mijn telefoon!

Wat vind je van mijn nieuwe telefoonaccessoires? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

8 Comment

  1. Ik ben zelf fan van de bookcase. Altijd handig dat er nog wat extra pasjes/geld mee genomen kan worden. En mijn scherm is beschermd. Overigens draag ik mijn telefoonhoesjes altijd tot op de draad af haha.

  2. Het flamingo hoesje trok echt gelijk mijn aandacht, zo schattig! Al deze accessoires zijn voor mij ook onmisbaar als het op m’n telefoon aankomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *