My Favourites Review / Test

Moonstone Jewelry

Ik schaf nooit nieuwe ringen aan, omdat ik de ring van mijn vriend niet af wil doen. De ringen van Moonstone Fashion Jewelry veranderden dit, omdat ik met deze ringen een complete look kon creeëren die er prachtig uitziet. In deze blog vertel ik jullie wat meer over de ringen.

MoonstoneShop.com is een jong bohemian lifestyle brand dat prachtige jewelry maakt. Voor de sieraden wordt Rainbow Moonstone stenen gebruikt. Dit soort steen geeft de ringen een prachtig uiterlijk, ik heb tot nu toe nog niet zo’n mooie kleur stenen gezien. Alle sieraden worden gemaakt met de hand, wat het nog een stukje specialer maakt. Ik heb voor de ringen gekozen, omdat deze echt prachtig zijn. Ik zal jullie laten zien welke ringen ik heb uitgekozen.

Allereerst de ring Luna Delight. Helaas is deze nu uitverkocht, maar ik denk dat deze snel weer op voorraad zal komen. Met de Luna Delight Moonstone Ring word je altijd herinnerd aan zijn kracht. Als je bijvoorbeeld gaat reizen, naar het werk of ver weg van huis, Moonstone brengt je terug naar je innerlijke zelf. De ring vind ik heel leuk vanwege het maantje. Zelf ben ik groot fan van maantjes, dus deze ring past goed bij mij. Op het maantje zitten nog wat extra details, waardoor de ring nog een stukje specialer wordt.

Dan de ring Leaf of Light. Deze is zeker weten mijn favoriet, de steentjes van deze ring zijn zo onwijs mooi! Afgezien van een prachtig stuk sieraad, wordt de edelsteen in deze Moonstone Ring beschouwd als een van de meest spectaculaire stenen op aarde. Dit begrijp ik volkomen. Op de foto’s kun je het wat mij betreft nog niet goed genoeg zien, in het echt ziet de ring er nog mooier uit. Normaal gesproken kost deze ring $59, maar de ring is nu afgeprijsd voor $45. Wat mij betreft is deze ring een echte aanwinst voor je sieradencollectie.

Bij de Leaf of Light ring draag ik graag de Embellished Cross als knokkelring. Deze ring is wat meer basic, dus past goed bij de Leaf of Light ring. Deze ring draagt het symbool van het christendom, waardoor de ring voor mij nog wat specialer wordt, omdat ik zelf ook christen ben. Uiteraard hoef je de ring niet voor christelijke doeleinden te gebruiken, maar zelf vind ik het wel een mooi teken. De Embellished Cross ring kost $15.

Tot slot de ring Twigs. Deze ring gebruik is als knokkelring boven de ring van mijn vriend. Het Schrift heeft gesproken over metaforen van de landbouw die tot de waarheid leiden. Spraakfiguren bestaan uit bomen, takken, stengels en takjes die over nieuwe groei van wijsheid praten. De ring Twigs  gaat hier allemaal over. Ontworpen als een gebogen takje die elkaar omzeilt, staat de zilveren ring symbolisch voor de Romeinse krans die alleen door geleerden en koningen werd gedragen tijdens de middeleeuwen. Deze ring kost ook $15.

Zoals je merkt, zijn dit zeer speciale ringen. Buitenom het feit dat ze handgemaakt van het bijzondere Rainbow Moonstone zijn gemaakt, hebben ze elk afzonderlijk ook nog eens een bijzondere betekenis. Dit geeft de ringen nog net iets extra’s, waardoor ik ze nog een stuk meer bijzonder vindt. Deze ringen zijn perfect om ze apart te dragen, maar ook kun je er een complete look mee maken, zoals ik heb gedaan. De look die ik heb gemaakt, is slechts een van de vele looks die je zou kunnen maken. Voor meer inspiratie, zou ik vooral op MoonstoneShop.com kijken!

Welke ring is jullie favoriet? Leave it in the comments!

Liefs.

17 Comment

  1. Wat een prachtige sieraden- set. De webshop MoonstoneShop.com kende ik nog niet en vind de prijzen mee vallen als ik zie wat je ervoor krijgt. Ben benieuwd wat voor sieraden de webshop nog meer aanbied, ik surf zo even verder!

  2. Ik was zelf ook niet van de ringen maar nu? ook met u winactie wil ik het liefst de ringen ik vind ze zo mooi?

  3. Ik was zelf ook niet van de ringen maar nu? ook met u winactie wil ik het liefst de ringen ik vind ze zo mooi? echt verliefddd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *