Uncategorized

Muziek luisteren met een bluetooth koptelefoon + WIN!

Ik vind het heerlijk om af en toe muziek te luisteren. Soms zet ik alleen mijn volume iets te hard, waardoor het hele huis mee kan genieten van mijn muziek. Alleen zit niet iedereen daar altijd op te wachten. Daarom is een bluetooth koptelefoon de ideale oplossing voor mij!

Bluetoothkoptelefoons.nl

Onlangs kwam ik in aanraking met bluetoothkoptelefoons.nl. Zij verkopen verschillende allerlei soorten koptelefoons op het gebied van bluetooth. Zo kun je hier een draadloze headset, een draadloze koptelefoon of wireless earbuds aanschaffen. Genoeg keuze dus! Zelf vind ik een koptelefoon ideaal, omdat je dan meestal goed afgesloten bent van de buitenwereld. Dan kun je je echt even goed ontspannen! Daarom koos ik een toffe, uiteraard roze, draadloze koptelefoon uit.

Roze koptelefoon

Als liefhebber van de kleur roze, kon ik het natuurlijk niet laten om een nieuwe roze bluetooth koptelefoon uit te zoeken. De koptelefoon is wit met roze details en ziet er dus prachtig uit! Op de linkerkant van de koptelefoon zit een aan/uitknop en twee knopjes om het volume te regelen en om een volgend/vorig nummer te luisteren. Met de koptelefoon kun je dus ook gewoon de muziek regelen zonder dat je je mobiel nodig hebt, ideaal!

Specificaties

De koptelefoon kan maar liefst 8 uur gebruikt worden met een stand-by tijd van 10 uur. Je kunt dus een behoorlijke tijd genieten van je muziek. Ook is de koptelefoon spatwaterdicht. Als er per ongeluk een beetje water op komt, zal hij het dus gewoon overleven. De koptelefoon heeft een draadloos bereik van 10 meter, waardoor je je mobiel dus niet heel de tijd in je zak hoeft te houden. Daarnaast heb je ook nog eens 1 jaar garantie op deze aankoop bij bluetoothkoptelefoons.nl!

Koptelefoon in gebruik

De koptelefoon is makkelijk te vinden via bluetooth, waardoor je hem binnen enkele seconden kunt koppelen met je telefoon. De koptelefoon heeft voor een prijs van €24,95 een bijzonder goede kwaliteit. Ik had niet verwacht dat de draadloze koptelefoon zo goed zou zijn! Een liedje met een beetje bas kan hij prima aan zonder dat hij gaat kraken of storen. Ook kan het volume aardig hard, waardoor je lekker van je muziek kunt genieten. Als je de koptelefoon opzet hoor je je omgeving al niet heel goed meer, maar als je je muziek aanzet hoor je niks meer van je omgeving. Ik vind dit ideaal als ik reis met het openbare vervoer. Kortom: ik ben enorm blij met deze bluetooth koptelefoon!

Winactie

Wil jij nou ook een draadloze koptelefoon? Dat kan! Van bluetoothkoptelefoons.nl mag ik €25 shoptegoed weggeven (waarmee je dus ook dezelfde koptelefoon als ik kan aanschaffen)! Als je mee wilt doen aan deze winactie moet je de volgende stappen volgen:
1. Volg @inspirationtolive op Instagram
2. Like bluetoothkoptelefoons.nl op Facebook
3. Laat in de comments op Instagram/Facebook/deze blog weten dat je meedoet.

Je kunt extra kans maken om te winnen door een of meerdere van de onderstaande stappen te volgen:
1. Tag vriend(inn)en onder de Instagram/Facebook winactiepost.
2. Repost/deel de winactie via Instagram(stories) of Facebook.
3. Like inspirationtolive.nl op Facebook.

De winnaar wordt over een week bekend gemaakt. Succes!

Liefs.

 

13 Comment

  1. Ik had er een van Bose, maar helaas is deze kapot gegaan enkele maanden geleden na m’n reis naar Zuid-Afrika. Ik doe dus met veel plezier mee! Heb alle verplichte stapjes gedaan (kan je nagaan) dus nu gewoon duimen hé!

  2. Ben zo verliefd op die roze! Bluetooth en daarbij kunnen regelen op je hoofdtelefoon zelf,
    al die puntjes klinken zo handig! Ik lig altijd in de knoop met mijn mini oortjes en draad…
    Dus deze onhandige girl doet mee! 🙂 kansje wagen

  3. Leuk! Ik doe graag mee, volg je op insta (met tipsvoorjou1) en op Fb en natuurlijk volg ik bluetoothkoptelefoons al op fb.

  4. Ik snap dat je voor die roze bent gedaan, dat zou ik ook doen! Ik heb nog geen bluetoothkoptelefoon, en doe daarom graag mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *